Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında var ama istanbulda yaşayan bir amasyalı olarak ne kadar faydalı olabilirim bilmiyorum. Her türlu sorun ve yardım için özelden yazabilirsin malum topik çok aktif değil takip etmek zor oluyo
bende iki yıldır ehliyetsiz kullanmaktayım şuan almak üzereyim ama iki yıldır trafikte tedirgin bi şekilde yol aldım en güzeli yasal koşullar içerisinde kullanmak
selamün aleyküm hemşerilerim yha bi yardım isticem anlıyan eden arkadaşlardan ben merzifon dan bEdRi yha bende bi mondial 100 kh war da yha bu motorun çekişi iyice düştü.. birde vites değiştirr ken motor kendini sanki geriye doru asılıyor gibime geliyor yha motorn çekiş çok düşük arkadaşn motora biniyorm mondial 100 kh yha onunki canavar gibi asılıyor ama benimki çekişten çok düşk bu neden olabilir bi yardımcı olursanız sevinirim .. msn adresim [email protected] bekliyorm teşekkürler.