[Amasya - MT]

Adana İl Temsilcisi
Amasya MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

salmalar kimse varmı.. 28 mayısta şehrinize bi gezi yapacam ama sanırm görüşebileceğim birileri yok mt den.

aslında var ama istanbulda yaşayan bir amasyalı olarak ne kadar faydalı olabilirim bilmiyorum. Her türlu sorun ve yardım için özelden yazabilirsin malum topik çok aktif değil takip etmek zor oluyo

Merhabalar.. ben istanbuldayım fakat amasyalıyım.
İl gurubu hayırlı olsun...

salmalar kimse varmı.. 28 mayısta şehrinize bi gezi yapacam ama sanırm görüşebileceğim birileri yok mt den.

Eğer gezini yapmadıysan taşova ilçesi Boraboy kasabasına da uğra...
Gölümüze çık bir alabalık ye :)

amasyanın çok güzel bir yer olduğunu biliyoruz ama askerlik konusunu bilemem.

Ben merzifonluyum Dengesiz'im xD birde peugeot um war bilen biliyor artık xD05 Dv 443

bende iki yıldır ehliyetsiz kullanmaktayım şuan almak üzereyim ama iki yıldır trafikte tedirgin bi şekilde yol aldım en güzeli yasal koşullar içerisinde kullanmak

Selam arkadaşlar her ne kadar yozgatlı olsamda amasyayı seviyorum çünki torunum orda

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

selamün aleyküm hemşerilerim yha bi yardım isticem anlıyan eden arkadaşlardan ben merzifon dan bEdRi yha bende bi mondial 100 kh war da yha bu motorun çekişi iyice düştü.. birde vites değiştirr ken motor kendini sanki geriye doru asılıyor gibime geliyor yha motorn çekiş çok düşük arkadaşn motora biniyorm mondial 100 kh yha onunki canavar gibi asılıyor ama benimki çekişten çok düşk bu neden olabilir bi yardımcı olursanız sevinirim .. msn adresim [email protected] bekliyorm teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar