[Amasya - MT]

:queen: sElAmÜn aLeYkÜm MerZifOn lUlar HacI köYlüLer aMasYaLıLar [X]By_HayLaZz*MeXs|bEdRi[/X]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------

By_HayLaZz*MeXs|bEdRi > mErZifOn çIlgInmOtOrcUsU <<<<

Amasya'dan sevgiler saygılar.

Buraya gelmek isteyen herkese kapılarımız açık ismim Emrah benimle temasa geçebilirsiniz.

Gezilecek görülecek çok yerimiz var...

Amasya'dan sevgiler saygılar.

Buraya gelmek isteyen herkese kapılarımız açık ismim Emrah benimle temasa geçebilirsiniz.

Gezilecek görülecek çok yerimiz var...
sevgli emrah,amasya'yı hayatımda ilk defa bir ay önce karadeniz turumun
önemli duraklarından biri olarak gezdim.müthiş hoşuma gitti.
güzelliği, tarihi, dokusu,şirinli süper bir anadolu şehri.
ileride tekrardan gelmek isterim inşallah....

sa arkadaşlar hemşirelirim güzel amasyalılara ve şirin kentime istanbuldan slm gönderiyorum istanbuldayım 40 yıldır motor kullanıyorum yaş 54 memleketime motorumla gelir giderim istanbuldaki motor sever hemşerimle tanışmak isterim beni aramak isteyen için web sahifem www.dogalgazci.net

Merhaba arkadaşlar bende Şehzadeler şehri AMASYA'danım hepinize iyi forumlar dilerim...

Merhaba arkadaşlar bende Şehzadeler şehri AMASYA'danım hepinize iyi forumlar dilerim...

eyvallah arkadaşım.. bende amasya grubu mt il gruplarından kaldırıldımı diyorum. bir baktım ilk sayfadaymış:queen: bu grubu güncel tutmamız lazım. kimse yazmıyor tanıdıklarınız varsa üye olsun foruma şenlensin buralar. ben çok kişiyi davet ettim :cat:

arkadaşlar amasyalı abilerim.mezifonlular bu mesajımı alan saglam bır merzifonlu abımızın yardımına ıhtıyacım var.bır şerefsizlık söz konusu. etrafına guvenen tanıdık çevresi genış olan bır abımızın yardımına ıhtıyacım var.bana bu nodan ulaşın lutfen.05347407965

arkadaşlar amasyalı abilerim.mezifonlular bu mesajımı alan saglam bır merzifonlu abımızın yardımına ıhtıyacım var.bır şerefsizlık söz konusu. etrafına guvenen tanıdık çevresi genış olan bır abımızın yardımına ıhtıyacım var.bana bu nodan ulaşın lutfen.05347407965
güncel ve acil ve önemli

çok çok çok sağlam abilermin numarasını vereyim sana,
her türlü yardımcı olur,
çevresi çok geniştir,
numarası 155, kaydet telefonuna, başka ihtiyacın olursa da ara, çekinme

15 gündür Amasyadayım Mustafa usta ve ayakabıcı mustafa haricinde görüp sohbet edebileceğim kimse yok

Selam hemşerilerim; Bende Gümüşhacıköylüyüm. Adapazarında ikametgah ediyorum.
yolu bu taraflara düşen olursa, mesaj atsın. bir çay içer sohbet ederiz

bütün amasyalılara merhaba...yıllar önce askerliğimi yapmıştım...genelde askerliğini yapanlar yaptığı yeri pek sevmez...nedense ben çok sevmiştim...başlığı görünce bi merhaba diyeyim istedim...inş bi daha görmek nasip olur....sağlıcakla kalın...

merhabalar bende yeni motor aldım. amasyada herkes manyak gibi alıyor bu trafik de arabaya binenin aklı yok dıyorum. benimde araba var emekli ettim kendisi yatışta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar