Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son kısımda ki "sanane" diyaloğunu spiker kesmeseydi bence Barkın ağabey iyi bağlardı. Çünkü bir taksici motosikletlerin en sağdan gitmesi gerektiğini söyleyip,motosikletlilere bence aşırı tepki gösterdiği için Barkın ağabey de hakkaten sinirlendi ama spikerin araya girmesinden dolayı bağlama fırsatı bulamadı.
Bence genel olarak gayet iyidi.
Trafikteki magandalara her platformda gerekli cevapları veren böyle bir sesimizin olması her daim iyidir..

Barkın bey tüm motorcuların sesi olduğu için teşekkür ederim mükemmel bir program olmuş söylediği tüm sözler gayet mantıklı sanane kısmıda taksicinin abla beni gelip geciyorlar sözüne istinaden söylenmiştir. Hızlı olan araç sürücülerinin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmamak ve hız kurallarına uymak şartı ile KARAYOLLARI TRAFİK KANUNUNA göre önündeki seyir halinde bulunan aracı geçme hakkı vardır. Kurallara uymassa o farklı ne tür bir araç kullandığı önemli değil onları ilgili mercilere şikayet edelim .

vaybe barkın bey bizi taksicilerden çok güzel savunmuş
geçiş üstünlüğü konusunda bunu bende bilmiyordum türkiye cumhuriyeti bu üstünlüğü bizlere vermiş
taksicinin dediklerine bakarsanız ne kadar geri zihniyetli mahlukatlar olduğunu anlarsınız
onlara göre motosiklet hiç soldan yol alamazmış:D üstelik bunlara çarpınca bi insan olduğu için haliyle üzünülürmüş hahaha
barkın abi sanane kısmında biraz toparlıyamamış ama arkadaşlarında dedikleri gibi sipiker araya girmese işi tatlıya bağlardı

Evet ben de bi kaç haftadır izliyorum, müdavimi oldum. Ancak pazar sabahı olması iyiydi, cumartesi 17.15 e alınması kötü oldu, tatil günü o saatte pek evde olamıyosun çünkü :( O yüzden son bölümü çok izlemek istesem de izleyemedim :(

Sanane kısmını kaçırmışım.. Ama devam etmesine izin verilseydi eğer muhtemelen şöyle bir cevap verirdi " Sana ne güzel taksici kardeşim sen önce trafik kurallarını öğren ondan sonra bizim hakkımızda atıp tutmaya çalış."

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tüm Sevenlerimize de, sevmeyenlerimize de selam olsun.

Maddi, manevi bazı anlaşmazlıklar sebebiyle yarın SkyTürk'te son bölümümüz (14) yayınlanacak.

Bir sonraki sezonu bakalım hangi kanalda yapacağız (görüşmeler sürüyor)?

Bu arada ben ve tüm ekip çok yorulduk.

2 hafta tatiliz.

Sonra tatlı tatlı yeni bölümlerle karşınızda olacağız.

Slmlr
Brkn

Barkın bey çok üzdünüz bizi olmadı böyle valla suratım asıldı şu anda arayı soğutmayın özletmeyin kendinizi fazla seviyoruz sizleri... :rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üzüldüm. En kısa sürede kaldığı yerden devam eder diye umut ediyorum.

neee şok ettin bizi barkın abi:S
motosiklet net olarak son bölümü televizyondan yogun şekilde seyretmeyi öneriyorum:S

Okan Bayülgen AEA ile beraber bir şeyler yapmaktan bahsediyordu...

Güzel şeyler çabuk bitermiş.....
Bence Barkın reytingi daha yüksek bir kanalda daha da güzel bir proglamla karşımıza çıkacaktır.Çünkü Sky Türk'teki performansı bunu hakettiriyor.

Biz izleyenler her bölümde biraz daha müptelası olduğumuz gibi önerdiğmiz kişlerde zevkle programın yeni bölümlerinin bekler olmuştu.

Yeni kanaldada izleyiciler şididen hazır. Ben kısa sürede çok önemli mesajlar aldım programınızdan:cat:

ee hani??!? başka program koydu skytürk?!?!?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar