anladığım kadarıyla bu programı yapanlar test edip anlatacak motosiklet bulmakta zorlanıyorlar. aslında test ettikleri motorun hem iyi hem de kötü yanlarını açık açık anlatan bir programın test edecek motoru markaların kendilerinden bulamaması da gayet doğal. ancak biz izleyiciler için tarafsız gözle değerlendirmeler çok değerli. sonuç olarak, altın elbiseli adama ve ekibine motorunu güvenip emanet eden insanlar sayesinde bu testler yapılabiliyor galiba. bu nedenle, Zippo's'a, programın bir izleyicisi olarak teşekkür ederim.
genel olarak yapılan bir geyik vardır hangi ünlüyle rakı içmek, sohbet etmek istersiniz diye. ben de barkın bey'i izlediğimde bu soruya cevabımı bulmuş oluyorum. bu adamla rakı içmek güzel olur. hele sohbet biraz ilerlerse motor programına turşu sponsoru bulmasının hikayesini dinlemeyi ve bunun geyiğinie katılmayı çok isterdim. sağolsun berrak turşu!
tekrarini izledim şimdi bitti wala cok hos program olmus zippos senin motoruda canli canli izlemis olduksen cbr in lastikleri degistir
![]()
Güzel program olmuş. Cbr'ın iyiymiş dostum maşallahı var. Güle güle kullan. Rizoma'larda dikkat çekmiyor değil. Napsak cbr mı alsak yav? Barkın abi silivrideki yazlığı satıp ducati alır. Bizde dedenin renosunu satıp cbr alırız![]()
Eyvallah dostum sağolasınValallahi her eve lazım bir cbr
Kategorisine yeteri kadar performans,görünüş,kalite,fiyatı,en önemlisi yakıt sarfiyatı.Çok iyi bu devirde çok.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
hocam kaskla pantolonu bende merak ettim nerde satılıyorlar söyleyebilirmisiniz.Yerlere yattım gülmekten bugünDRZ400 tanıtımını mutlaka izleyin. Barkın hocam okuyorsan DRZ400 de taktığın kask nedir onu desene bir. Bir de şu kevlar pantalonlar nerede satılıyordur ? Bulamadım netten. Yabancıları ciddi pahalı yerli üretim olan sanırım daha ucuzdur.
Hayır son bölümde, Ninja 250 test motorunu Kawasaki'den değil vatandaştan bulduğumuz bu motosiklet kırık-dökük dedim.
Bu hafta YZF R125 var! Meraklısına duyurulur.
Slmlr
Brkn