Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

çok güzel programdı, o ducati neymiş öle ya hayran kaldım ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anladığım kadarıyla bu programı yapanlar test edip anlatacak motosiklet bulmakta zorlanıyorlar. aslında test ettikleri motorun hem iyi hem de kötü yanlarını açık açık anlatan bir programın test edecek motoru markaların kendilerinden bulamaması da gayet doğal. ancak biz izleyiciler için tarafsız gözle değerlendirmeler çok değerli. sonuç olarak, altın elbiseli adama ve ekibine motorunu güvenip emanet eden insanlar sayesinde bu testler yapılabiliyor galiba. bu nedenle, Zippo's'a, programın bir izleyicisi olarak teşekkür ederim.

genel olarak yapılan bir geyik vardır hangi ünlüyle rakı içmek, sohbet etmek istersiniz diye. ben de barkın bey'i izlediğimde bu soruya cevabımı bulmuş oluyorum. bu adamla rakı içmek güzel olur. hele sohbet biraz ilerlerse motor programına turşu sponsoru bulmasının hikayesini dinlemeyi ve bunun geyiğinie katılmayı çok isterdim. sağolsun berrak turşu!

anladığım kadarıyla bu programı yapanlar test edip anlatacak motosiklet bulmakta zorlanıyorlar. aslında test ettikleri motorun hem iyi hem de kötü yanlarını açık açık anlatan bir programın test edecek motoru markaların kendilerinden bulamaması da gayet doğal. ancak biz izleyiciler için tarafsız gözle değerlendirmeler çok değerli. sonuç olarak, altın elbiseli adama ve ekibine motorunu güvenip emanet eden insanlar sayesinde bu testler yapılabiliyor galiba. bu nedenle, Zippo's'a, programın bir izleyicisi olarak teşekkür ederim.

genel olarak yapılan bir geyik vardır hangi ünlüyle rakı içmek, sohbet etmek istersiniz diye. ben de barkın bey'i izlediğimde bu soruya cevabımı bulmuş oluyorum. bu adamla rakı içmek güzel olur. hele sohbet biraz ilerlerse motor programına turşu sponsoru bulmasının hikayesini dinlemeyi ve bunun geyiğinie katılmayı çok isterdim. sağolsun berrak turşu!

Ben teşekkür ederim.Programı televizyondan izleyince insanda ''Ooo ne kısa program ne güzel iş çek yayınla'' gibi düşünceler oluşuyor ama işin içinde o kadar emek varki anlatamam.Programda gördünüz motorumun incelemesi kaç dakika sürdü,kısa.Fakat 3 Saat çekim yaptık biz o gün.Gerçekten motosiklet gönüllüsü olan her insanın tanışması gereken biri Barkın abi.Gerek hoş sohbeti gerek bilgisi.Ben burdan tekrar teşekkür ediyorum Barkın abiye ve ekibine.

Son düzenleme:
tekrarini izledim şimdi bitti wala cok hos program olmus zippos senin motoruda canli canli izlemis olduk:) sen cbr in lastikleri degistir:)

tekrarini izledim şimdi bitti wala cok hos program olmus zippos senin motoruda canli canli izlemis olduk:) sen cbr in lastikleri degistir:)

İnşallah en kısa zamanda değiştiricem.4.000 Bakımı yaklaştı belki o zamanda değiştirebilirim ama durumlar el vermiyor işte.

Güzel program olmuş. Cbr'ın iyiymiş dostum maşallahı var. Güle güle kullan. Rizoma'larda dikkat çekmiyor değil. Napsak cbr mı alsak yav? Barkın abi silivrideki yazlığı satıp ducati alır. Bizde dedenin renosunu satıp cbr alırız :)

Güzel program olmuş. Cbr'ın iyiymiş dostum maşallahı var. Güle güle kullan. Rizoma'larda dikkat çekmiyor değil. Napsak cbr mı alsak yav? Barkın abi silivrideki yazlığı satıp ducati alır. Bizde dedenin renosunu satıp cbr alırız :)

Eyvallah dostum sağolasın :) Valallahi her eve lazım bir cbr :) Kategorisine yeteri kadar performans,görünüş,kalite,fiyatı,en önemlisi yakıt sarfiyatı.Çok iyi bu devirde çok.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

programı şimdi yıldız tv den izledim. ve şöyle bir teşhisim var: test ettiği motoru beğendiyse adamın performansı başını alıp gidiyor. ( hatırlayınız gsx1000r) bu ducatiyi de beğendi ya; tadından yenmiyor tavırları, anlatımı. helal olsun barkın reyiz. fakat memlekette ne kadar transalp ne kadar tenere ne kadar kle 500 sahibi varsa baya bi kulaklarını çınlatmışlardır bugün bence :)

Eyvallah dostum sağolasın :) Valallahi her eve lazım bir cbr :) Kategorisine yeteri kadar performans,görünüş,kalite,fiyatı,en önemlisi yakıt sarfiyatı.Çok iyi bu devirde çok.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

Yakıt falan geç zaten 125'liğin yakıcağından korkmam. Zamanında 2 zamanlı piaggip typhoon 125 kullandım. En az bir 250 cc'lik racing kadar yakıyordu. Görünüş çok güzel. Benim için en önemli kısım fiyatı. O paraya bu motora binilir. Başka birşeye gerek yok. Alıp biniceksin. Atraksiyon aramanın alemi yok. İlerde maxi scooter alırsan talip olurum cbr'ına :)

merak ediyorum acaba kanal programdan memnun mu? rating açısından, reklam açısından! turşu sponsoru iyi de neden motosiklet firmaları yada aksesuar satanlar arada reklam vermiyorlar! kar marjları düşük desem... Bu soruya en güzel cevabı barkın bey verir....

bugun yaklaşık bir saat sonra skytürkte olun
apache150 yi gördüm tanıtımlarda

saat 11:10

Skyturk 'ün frekansları mı degisti. Bir türlü acılmadı kanal :pr:
İnternetten izlemek zorunda kaldım .Görüntü kücücüktü. Baya küfür ettim sabah sabah :pr:

Yerlere yattım gülmekten bugün :) DRZ400 tanıtımını mutlaka izleyin. Barkın hocam okuyorsan DRZ400 de taktığın kask nedir onu desene bir. Bir de şu kevlar pantalonlar nerede satılıyordur ? Bulamadım netten. Yabancıları ciddi pahalı yerli üretim olan sanırım daha ucuzdur.

bu programda gayet güzeldi, birçok konu vardı; tvs apache,kevlar korumalı pantolon,suzuki drz, istanbul parktan kareler, slalom yarışması vs. Gün geçtikçe program çok daha verimli ve güzel hale geliyor, başarılarının devamını diliyorum Barkın Bro ;)

Kızılderili olayı çok güzeldi ya. Ağzımda ki lokma boğazımda kalıyordu. :mrgreen:

ben az önce seyrettim skyturkte çok güzel progam anlatımı çaok güzel. ellerine sağlık barkın usta. selamlar bütün motorculara

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

Yerlere yattım gülmekten bugün :) DRZ400 tanıtımını mutlaka izleyin. Barkın hocam okuyorsan DRZ400 de taktığın kask nedir onu desene bir. Bir de şu kevlar pantalonlar nerede satılıyordur ? Bulamadım netten. Yabancıları ciddi pahalı yerli üretim olan sanırım daha ucuzdur.
hocam kaskla pantolonu bende merak ettim nerde satılıyorlar söyleyebilirmisiniz.

Hayır son bölümde, Ninja 250 test motorunu Kawasaki'den değil vatandaştan bulduğumuz bu motosiklet kırık-dökük dedim.

Bu hafta YZF R125 var! Meraklısına duyurulur.

Slmlr
Brkn

yav barkın abi YZF R125 testi yapıldımı benmi kaçırdımmı yoksa bi aksilikmi oldu :/

bsd

Bugünkü programda, kevlar pantalonla asfalta sürüklendi, toto kısmı aşınınca alttan sarı kevlar kumaş çıktı. Bak kevlar çıktı, bu sarı şey benim iç çamaşırım değil diyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar