Bence siz megelliyi unutunBuMoto/jingling Calibreyi yapsaydı bari
![]()
Onuda yapacak. Facebookta bumoto calıbresini test için verecek varmı diye yazı paylaştı.
Bence siz megelliyi unutunBuMoto/jingling Calibreyi yapsaydı bari
![]()
megellide ön yargılı değilim ama iki üç noktada soğudum,
1- Titreşimin aşırı olması, sağlık içinde iyi değil diye.
2- Hararet göstergesinin olmaması.
3- Alüminyum şase olması.
bide motorun kalitesinden bihaberiz, yani motor sağlammı, bakımını suyugu yağını verince 80 000 - 90 000 km gidermiyim, uzun ömürlü mü bilemiyoruz.
megellide ön yargılı değilim ama iki üç noktada soğudum,
1- Titreşimin aşırı olması, sağlık içinde iyi değil diye.
2- Hararet göstergesinin olmaması.
3- Alüminyum şase olması.
bide motorun kalitesinden bihaberiz, yani motor sağlammı, bakımını suyugu yağını verince 80 000 - 90 000 km gidermiyim, uzun ömürlü mü bilemiyoruz.
Barkını ilgi ve takdirle izleyenlerden biri olarak.
Daha ilk saniye -Neydi megelli? diye sorması. İlerleyen dakikalarda hafif,yer yer ağır tiye alan uslubunu biraz yadırgadım.
Evet bir honda yamaha kawasaki değil ama bir motorda bu kadar afedersiniz itin bi yerine sokulup çıkarılırmı? Barkın beyin takdiri.
Kesinlikle söylediklerinde haklı olabilir. Ama uslup biraz daha iyi olabilirdi.
YANI. BARKIN. BUNU. BENCE. VIDEO BILE. KOYMAMALI. Test. De etmeliydi
Hyosung bana fazla sorun çıkarır mı?
ön yargılarının hastasıyım. sektörün daha çok modele, çeşitliliğe ihtiyacı var
tabi bu fren olmayan modellerle değil de daha işlevsel motorlarla yapılsa daha güzel olur.
ama incelemesin bile demek de saçma. üzerine düşeni yapmış işte. alan alır, almayan almaz.
bundan sonrası insanların tercihi, karışmak da ne sana kaldı ne bana
motoru sıfır alırsanız sorun çıkmaması lazım, siz de araştırın pek sorun yok, japonda ne ise hyosung'da da o'dur, ancak 2. el alırsanız durum markadan bağımsız oluyor, eski sahipleri bakmamışsa neylesin honda, Suzuki, hyosung vs ... çinli markasız sıfır alıpta saçma sapan bir sürü sorun yazan kullanıcılar var, hyosung'da olmuyor öyle şeyler ....