Şu motorlarını aea nın test etmesi için devamlı peşinde koşan etrafında dönüp dolaşan sendin galiba şimdi tanıdım.yutubede gördüydüm.Şimdi hatırladıydım.Varmı hala peşinde koşmalar falan filan?Bende motorumu test ettirmek istiyorum.Sırrını bizimlede paylaşırmısın?
sevgili dostum (her ne kadar bu vasıfı hak edecek bir özelliğin olmasa da) biz motorumuzu AEA ya teslim ettiğimizde çekilen video bütün motorcu arkadaşların işine yaradı! satılırkende motora AEA nın binmiş olması artı bir değer kazandırmadı.o video çekildikten sonra hepimiz oturduk seyrettik! motoru almayı düşünenler fikir sahibi oldu!
Barkına motor test ettirmek istiyorsan bu sene git sıfır 2016 model ilk defa piyasaya çıkan bir model al, Barkına rica et, eğer aldığın motor adam gibi bir japonsa ve SIFIR ise Barkın da test eder, camianın konu hakkında bilgisi olur.
Bizim motorumuzu teslim etmemiz AMME HİZMETİNE GİRER! Ne AEA ekibi bize madalya taktı, nede siz seyredenler para ödedi! Motoru emanet ettiğinizde başına gelebilecek her türlü sıkıntıyıda göze alıyorsunuz! o yüzden içinizdeki safraları insanların üstüne sıçratmadan önce oturup bir kez daha düşünün ki saçmalamış olmayın!
Sen dünyaya geldiğinde senden önce birileri dört ayaklı hayvanlardan birine "AT" dedi diye sende "AT" diyorsun.Her postunda durmadan atıyorsun :queen:
mesajınıza bir anlam vermek için çok uğraştım, sonra dedim ki bu arkadaş bana aklınca hakaret etmeye çalışmış.
2 sebebi olabilir.
1- şahsi problemi vardır (tanışmadığımıza göre böyle bir ihtimal yok)
2- MOZGUR ün teorisi doğru çıkıyor....
hatırlamayanlar için MOZGUR ün teorisi şu şekilde idi:
* "Bajaj'ın paralı askerleri" dayanaksız bir biçimde atıp tutmaya başlamışlar yine. Foruma kayıt olduğumdan beri yürüttükleri tipik strateji:
Aşamalar:
1) Olayla tamamen alakasız bir biçimde motoru övme.
2) Yazılı kanıtlara karşı yokmuş gibi olayı yorumlama.
3) Diğer markalara saldırarak ana konudan uzaklaştırma.
4) Bir anda ilintili kullanıcıların tek bir kişiyi hedef alması
5) İnceden hakaretler
6) PM yoluyla aileye kadar varan galiz küfürler
Şu ana kadar gözlemlediğim bu liste hiç şaşmıyor. Şu anda da bu yolda ilerliyor. Aşama 4 ile 5 arasında bir yerlerdeyiz.
Şaka gibi.
Not 1: * "Bajaj'ın paralı askerleri" tabirini sevdim bu arada. Bunu bir tek kendi kuruntum sanıyordum meğersem forumun yarısı benim gibi düşünüyormuş
Not 2: Bazen 2 ve 3 'ün sırası değişiyor.
Evetttttt
TOTEMONS un hızını alamayarak yaptığı şey budur işte. Fındık kadar akıl olunca, araştırma ve okuma kabiliyeti eksik olunca, marka avukatlığı yapma adına sırasıyla
KİŞİSELLEŞTİRME
KONUYU ÇARPTIRMA
HAKARET ETME
silahlarını devreye sokmuştur.
o zaman bu neyi ispatlar. AEA HAKLIDIR. Haklı olmakla kalmıyor bunun yanında KURALKAN ın forumda paralı asker edası ile durumdan vazife çıkarıp savunuculuğunu üstlenenler vardır...
Daha bu vatandaşlar bahse konu olayın HANGİ WEB SİTESİNDE yayınlandığı, BAJAJ ın ne cevap verdiğini, Karşılığında ne cevap aldığını okumamışlar. BAJAJ ın jant nasıl kırıldı teorisini zaten okusalar saçma bulacaklar. Aman GOOGLE ÇEVİRİ ile okumayın. adam gibi okuyup kendiniz anlayın
Kısacası Eleştirilen Bajaj dır KALİTESİ ORTADA!!!!!!!!!
Eleştirilen KURALKANDIR ! Kalitesi ortada!!!!
Savunanların neyi savunduğu belli değildir!
Kim olduğu belli olmayan adamlar MOTOROIDS isimli siteyi ve ciddiyetini bilmedikleri için atıp tutma peşindeler. HİNDİSTAN ın en prestijli MOTORLU ARAÇ SİTELERİNDEN BİRİ !!!
Bajaj HİNTLİ! SİTE HİNTLİ! Avukatlar TÜRK.... Gelde GÜLME!!!!!
Peki paşalar!!! En süper motosiklet BAJAJ dır! En süper firma KURALKAN dır! En Süper motorcularda SİZSİNİZ!!!!
Alın tepe tepe BAJAJ kullanın!
Bu arada kullancılardan biri yolda giderken STOP etmiş! onuda dövün ! motor kullanmayı bilmiyordur büyük bir ihtimal ile!
Kuralkan nın servisleri hakkında şikayet edenler var! onlarıda toplu linç edersiniz artık!
Bajaj ve Kuralkan iile onlarca şikayet vari yazı bu sitede! Moderasyonu ele geçirip onlarada BAN attırırsınız...
hadi hayırlı olsun konu kapanmış olur. Kuralkan sütten çıkmış ak kaşık haline gelir, birde eliniz değmişken AEA ve size göre AEA cı olanları (başta ben sanırım) sarayburnundan denize döktünüz mü iş tamamdır.
halk arasında bütün bunlara GÜNEŞİ BALÇIKLA SIVAMAK denir. yazdıklarımı fazla ütopik bulanlar olacaktır, yaptığım şeye de ironi denir daha kafiyeli yazılsa idi veya edebi değeri olsa idi Hiciv denecek idi