tüh nepoh yesemki?daha yeni 8900 lira verdim pulsar aldım.10 gün geçmedi 8bin zarardayım.900tlye satabilirsem çok çko iyi:queen::bounce:
Hocam 8900 TL ye pulsar 200ns aldıysan yanlış anlama ama hakkaten kazıklanmışın sen, 1-2 ay önce 7500 tl den sıfırını Alanyada bir bayii satıyordu
(aslında gırgır maksatlı yazdığını anladım ama konusu açıldı madem aşağıda yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim)
Durumla ilgili mail attım kuralkana, bayiiler istediği fiyattan satabilir, taban veya tavan fiyat uygulamamız yoktur diye mesaj geldi. İşte böylede bir firmadır bizim bu eleştirdiğimiz firma. Biz burada gırgır olsun diye eleştirmiyoruz.
8900tl den bu motoru alan kişiler var. Kampanya yapılıp 8300tl ye satılırken bir bayii 7500tl fiyattan sattı aynı motoru. İki kişi farklı bayilerden aynı motoru aldı. Şimdi pahalı alan kişi 1400tl daha alımda zararlı çıktı. 7500e alan kişi satarken 7500 yazsa hiç zararsız rahatça satacak, 8900 tl den alan kişi ne yapacak? Suçu neydi?
Bence gidin hakkınızı bizden değil, Kuralkandan isteyin derim, şahsen zarar ettim esprisi yapayım derken espri konusu oluyorsunuz :bounce:
Önemli Not: Bu arada dikkat ettiysen hala Bajaj markasını kötülemedim veya kalitesini eleştirmedim, bu motorun dengesiz fiyat politikasıyla satılmasına göz yuman, sadece satış adedini düşünen firmayı eleştirdim.
Şimdi holding yanlıları gelip "adamlar ekmek veriyor millete, taş mı yesinler" desin rahat rahat, atış serbest...
Son düzenleme: