İncir çekirdeğini doldurmayacak bir konudan
elimizde türkiyeden kanıtlı net örnek veya istatistik yoksa .
Değerli arkadaşlar;
Ancak programda yapılan bir eleştiri değildir. Eleştiriden çok öte bir ithamda bulunulması ve bu haksız itham üzerine bir hüküm verilmesidir. Bize gelen tüketici mesajlarından bunu açıkça gözlemleyebiliyoruz. Bizim de yaptığımız kanunun bize verdiği düzeltme hakkını kullanarak kendisine yanlış beyanın düzeltilmesi için bir tekzip yazısının gönderilmesidir. Durum bundan ibarettir.
Değerlendirmelerinizi takdirlerinize bırakıyorum.
dostum nasıl vites geçtiğiyle ilgili fikirlerinde bile adamı suçlayabiliyorsanız marka fanatikliği yapmayın.Sorun ne ise söylenir.Benim de r25im var daha 3 bin kilometrede yaşadığım sıkıntılar var.Ama buraya yazdığımda kimse gelip bana ha ho yapmıyor.Ayrıca sorunları kendi fikrine göre söyleyeceksin.yamaha bana para mı veriyor? Ben elimdeki mala bakarım sorun neyse yazarım mantığında olmalısınız.Garipsiniz vallaha
mahkemede aea derseki hakim amca, ya yurt dişindaki forumlarda biz böyle okuduk ama tr de hiç olmamış derse,
hakimda ona hukuken senin bu bilgiyi ispat etmen gerekir mişle mışla konuşamazsın topluma açıklama yapamazsın der geçirir çünkü;
hukuki sonucun doğduğunu iddia eden taraf, gerçekleşmesi gereken şartların, unsur vakıaların somut olarak gerçekleşti*ğini ispat etmelidir(ispat etmesi gereken kuralkan/bajaj değil iddiayı sunandır), 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu (TMK) ‘nun 6.maddesinde de, kanun*da aksine bir hüküm bulunmadıkça, taraflardan her biri, hakkını dayandırdığı olguların varlığını ispatla yükümlü tutulmuştur denir,
zaten diğer türlü mal ayıplı mallara girer paranızı alırsınız geriye.
siz bu şekilde konuşarak esasen firmaları rencide ediyorsunuz, firmalarda bir sonraki olayda ayaklarını nasıl denk almaları gerektiğini anlatmış oluyorsunuz, zaten firmanın bir yaptırımı yok, sadece 2 satır mesaj okuması gerekiyor aea nın.. yapın yapın kuralkan kabahatli olsun görürüz ilerde neler oluyor)) kuralkan büyük firma dün vardı bugünde var, belki bajajıda batırır dertmi? firmamı yok kuralkana.. aea ya firma varmı peki? yavaş yavaş sayılarını azaltıyor böylece..
esasen aea aramalıydı avukattan sonra firmayı diyaloga girmeliydi..
siz böyle haksız bilgiyi savunarakdanda istihdam a karşı duruyorsunuz, mal satılmaz ise çalışanda olmaz insanlar evlerine ekmek götüremezler, ha tabi unuttum ya sizin için elin gavuru daha önemli siz japon malı alın elin gavurunun milleti zengin olsun? 7bin tl paramıdır böyle teknolojiler için. bir jant ta ne kadar mühendislik vardır bunları bir düşünmek gerekir.