benim günahım ne öyleyse 0 ı 7500 e varmış
)
gönül isterki heryerde aynı olsun, kuralkan bunu serbest bırakmış yani şuraya getirmiş
motorun bayi aliş fıyatı var, kim ne kadar kaarı kabul ediyorsa o kadardan satsın,
daha ucuza satanda vardır pahalıya satanda demek olur demekki bu..
kullanıcı bajaj site fiyatına bakarsa 8.290TL
8300tl ile 8900tl yi pek dert etmeyebilir keza alırken taksikle vs alıyordur muhtemelen,
tiko parada 7500 e de alabilir sanırım..
veya bayi satamıyordur elinden çıkarmak için düşük tutmuşdur,
veya az satıyordur, kaar / satış zamanı olarak bakarak yüksek tutmuşdur rakamı
bilinmez.. zaten bu sadece bajaj a özel bir durum olacanı sanmıyorum
kawazakiye bakın onlarında bayileri muhtemelen farklı kaar oranlarıda satıyordur,
bakmadım ama tek elden satılmadıkca zor yani.. adam düşük kurdan almışdır stoklamıştır bayi,
şu andaki kura göre yüksek çıkar satış fiyatı vs.. veya ben daha satmicam elimdeki çıksın der
aldığı düşük kurdan verir..
gönül isterki heryerde aynı olsun, kuralkan bunu serbest bırakmış yani şuraya getirmiş
motorun bayi aliş fıyatı var, kim ne kadar kaarı kabul ediyorsa o kadardan satsın,
daha ucuza satanda vardır pahalıya satanda demek olur demekki bu..
kullanıcı bajaj site fiyatına bakarsa 8.290TL
8300tl ile 8900tl yi pek dert etmeyebilir keza alırken taksikle vs alıyordur muhtemelen,
tiko parada 7500 e de alabilir sanırım..
veya bayi satamıyordur elinden çıkarmak için düşük tutmuşdur,
veya az satıyordur, kaar / satış zamanı olarak bakarak yüksek tutmuşdur rakamı
bilinmez.. zaten bu sadece bajaj a özel bir durum olacanı sanmıyorum
kawazakiye bakın onlarında bayileri muhtemelen farklı kaar oranlarıda satıyordur,
bakmadım ama tek elden satılmadıkca zor yani.. adam düşük kurdan almışdır stoklamıştır bayi,
şu andaki kura göre yüksek çıkar satış fiyatı vs.. veya ben daha satmicam elimdeki çıksın der
aldığı düşük kurdan verir..
Son düzenleme: