Altın Elbiseli Adam: Honda CB125 E

Katılım
26 Ocak 2010
Mesajlar
4,680
sizde olmasanız bu cesit incelemeler olmayacak tesekkürler
sırada 250 cc enduro kıyaslaması,karsılastırması olur umarım,
klx250, crf250 L ... vs
 
Katılım
22 Kas 2012
Mesajlar
5,397
Zaten 80 i gecmiyor devir saatini yapacan :queen:

Titresim sürüş konforunu nasıl etkilemiyormus aga :sunny: Barkın reyiz bile güldü :cherry:
 
Katılım
17 Kas 2012
Mesajlar
85
barkın kısaca eşek niyetine bin demek istemiş sanırım
 
Katılım
9 Ağu 2011
Mesajlar
135
Çekmiyorsa büyült, gitmiyorsa küçült hesabı...

Sanki terslik var.
 
Katılım
16 Şub 2007
Mesajlar
195
adam gayet iyi özetlemiş devir saatini napacan 125 lik motorda yok kampana yok zart zurt al tepe tepe bin işte eşek niyetine
 
Katılım
27 Ağu 2010
Mesajlar
774
Gayet doğru bir inceleme olmuş. Sadece teknik detaylara biraz daha girebilirdi cbf ve ybr incelemelerindeki gibi. Ama genel olarak yine kendine has tarzı esprileri ile keyifle izletti kendini ;)
 
Katılım
29 Tem 2010
Mesajlar
2,203
barkın motorun sahibini biraz ezmeye çalışmış sanki artistlik sezdim biraz daha alçak gönüllü olmanı tavsiye ederim neyse yinede güzel anlatım olmuş.
 
Katılım
5 Mar 2013
Mesajlar
1,296
adam sıkılmış açıkça küçük motorların hepsi aynı b.... suyu diyor.
 
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
886
adam olanı söylemiş ne desin...eksikleri yok mudur , vardır...ama bu eksiklikler tamamlanınca da fiyatı artıyor...yani bu paraya bu kadar binin gidin demeye getiriyor...
 

mLh

Katılım
14 Ağu 2011
Mesajlar
101
Valla kim ne derse desin yine hakkını vermiş Barkın abimiz.Sonunda da söylüyor zaten iyi bir alternatif, ne idüğü belirsiz çinlilere nazaran koskoca honda sonuçta..
Ağzına sağlık Barkın abim, yine keyiflendirdin şakacı tavrınla bizi =)
 
Katılım
3 Mar 2013
Mesajlar
743
Kac senedir bu motosiklet isinde...
bize kuzgun gorunen motorlar, Barkin a cg125 olarak gozukuyor. Adama titriyor mu, ruzgar aliyor mu, 2,5 lt mi 2,75 lt mi yakiyor diye sora sora bu hale getirmisler. Bir patlama videosu. Daha da kucuk cc sormayin bana videosu olmus.
20 gundur Pakistan daydim. Meraktan oranin genel motosikleti olan honda cd70 modelini denedim (guya 70 cc ama motor sanzimandan kucuk). On arka kampana durmayan fren, sadece ayakla calistirma, cani istedigi yerde kavrayan debriyaj, zirt pirt takilan gaz kolu, garip bir sanziman... Kendi eski tvs apachem, cbf 1000 gibi geldi ondan sonra... Ama baksan adamlar birebir ayni motorlar hakkinda, 3 marka arasinda hararetli bir tartisma yasiyor. Benimki soyle hizli, benimki su basabiliyor, seninki japon, benim ki cinli (hepsi cinli). Bende olm bunlarin hepsi ayni dedigimde asagiliyormusum gibi davraniyorlardi. Kiriliyorlardi.
Simdi cb125e ciler biraz kirilmistir ama bizim bu 125-150 serisi ayni be... Birinde balansor var performans yok, digerinde performans cok ama iki tekerlekli vibrator... Hepsi cg bunlarin.

Okursa Barkin Bayoglu'na not: Abi gobek yapmissin dikkat!
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst