Kac senedir bu motosiklet isinde...
bize kuzgun gorunen motorlar, Barkin a cg125 olarak gozukuyor. Adama titriyor mu, ruzgar aliyor mu, 2,5 lt mi 2,75 lt mi yakiyor diye sora sora bu hale getirmisler. Bir patlama videosu. Daha da kucuk cc sormayin bana videosu olmus.
20 gundur Pakistan daydim. Meraktan oranin genel motosikleti olan honda cd70 modelini denedim (guya 70 cc ama motor sanzimandan kucuk). On arka kampana durmayan fren, sadece ayakla calistirma, cani istedigi yerde kavrayan debriyaj, zirt pirt takilan gaz kolu, garip bir sanziman... Kendi eski tvs apachem, cbf 1000 gibi geldi ondan sonra... Ama baksan adamlar birebir ayni motorlar hakkinda, 3 marka arasinda hararetli bir tartisma yasiyor. Benimki soyle hizli, benimki su basabiliyor, seninki japon, benim ki cinli (hepsi cinli). Bende olm bunlarin hepsi ayni dedigimde asagiliyormusum gibi davraniyorlardi. Kiriliyorlardi.
Simdi cb125e ciler biraz kirilmistir ama bizim bu 125-150 serisi ayni be... Birinde balansor var performans yok, digerinde performans cok ama iki tekerlekli vibrator... Hepsi cg bunlarin.
Okursa Barkin Bayoglu'na not: Abi gobek yapmissin dikkat!