Helal olsun, noktası virgülüne kadar hata yok tespitlerde :thumleft:
3 liraya temel, firma desteği arkasında olan, yattı kalktı, bozuldu derdi çıkartmayacak bir şehir içi motosikleti. Ne bekliyosunuz ki abi, ziyafet beklemeyin demiş :mrgreen::mrgreen:
125cc commuterde, bu fiyata ziyafet vardıda bizmi gözden kaçırdık arkadaşlar :mrgreen:
1 lira fazla ver nefis ziyafet var deyin onada varım, ama alayı aşağa yukarı aynı olan motosikletler arasında daha fazla ödeyen olmak kişisel fantaziye girer, benim bakış açıma ters :cherry:
Sahibi olan arkadaşa da helal olsun, ben artçılı ve şiddetli yüklü kara kışın ortasında 120kmh leri görecek şekilde kökleyerek, dip gaz... yaklaşamadım bile o yakıt sarfiyatına :mrgreen:
Yazın zaten 2 litreyi görmediğim depolar oluyor, 1.72 /100km rekor dip seviyem şuan için:cherry:
Hayır benim gaz elciği sona yaslanınca duruyor, zorlasamda dönmüyor (bozukmu acaba:silent

nasıl yaktırttı ki acaba okadar, daha ağır bi artçı falanmı denesem :queen:
Birde 13.500 km o selenin sert kalma ihtimali nedir yahu :mrgreen: güneş, kum, su temas etmemişmi hiç o süngere:mrgreen:
Arkadaşın acilen 1000cc bir SS' e artçı olması lazım, dönünce CB nin üzerinde uyur kalır yeminolsun :mrgreen: