Ben geçenlerde başka bir konuda AEA artık zamanını doldurdu dediğimde çok fazla eleştiri aldım ki hala aynı fikirdeyim. AEA devrini doldurdu........................
Tamam madem o devrini doldurdu siz kapatın o açığı? Bir şeyler koyun ortaya? Bu mesajı ne sizi zorda bırakmak için nede gayri ciddi bir yaklaşım sergilemek için yazmıyorum. Gayet ciddiyim.
Genel mesajdır: yahu cemaat bu kadar mı baktığınızı seyrettiğinizi anlamaktan uzaksınız? Video nun başında Motosella diye bir ibare vardı değil mi kocaman? Adamlar zaten açık açık bu video da ürün yerleştirme olacaktır demiş. Kendinizi über hafiye gibi moda sokmak niye? Neden amerikayı keşfetmiş gibi "bak reklam buldum" diye bağırıyorsunuz. Çok mu naifsiniz yoksa akıl tutulması mı yaşadınız?
biraz mantık kullanarak konuşma imkanınız varmı yoksa her düşündüğünüz direk parmaklarınızdan çıkıp gidiyormu.
Sen yolları eleştirmiyomusun o zaman neden karayoıllarında mühendis olmuyorsun. Hiç hükümeti eleştirmedin mi neden başbakan olmuyorsun.
Hiç bir marka motorun herhangi bir yapısını eleştirmedin mi neden motor imalatanesi kurmuyorsun.
Benim gelirim güzel ve yeterli kimsenin işini yapmaya ihtiyacım yok. Ama iş yapıyorum diye ortaya çıkanlar işlerini düzgün yapmazlarsa benim de eleştirmeye hakkım var ve eleştiricem de.
Ben öyle başkaları gibi koyun olamam her önüme konan otu da yiyemem. Bisürü insan dini sömürüyor onlara da hiç bir şey söylenmesin. bu türkiyede zataen kimseyi eleştirmiyelim herkes de sömürsün gitsin.
Bana göre test yapıyor rolünde bir malı reklam uğruna sadece öven kişi sahtekardır. Bu her kim olursa olsun hiç farketmez. Bende kendi bildiğim doğruyu söylerim
Sen de beni eleştirmekte nasıl serbestsen bende başkasını eleştirmekte serbestim.
yazdıklarınızdaki ince çizgiyi kaçırıyorsunuz. başbakan olmak,karayollarında mühendis olmak veya motor imalathanesi kurmak karşılıklı yapılan bir iştir. millet sana oy verir başbakan olursun,karayolları sana yeterlilik verirse orada çalışabilirsin veya para kazanmak istiyorsan motor imalathanesi kurarsın....karayollarını eleştirirsin,hakkın vardır,neden? çünkü senin verdiğin vergilerle çalışır o kurum. barkın'ın yaptığı işte ise hiçbir karşılık yoktur. yani sen, barkın o videoyu çeksin diye para ödemezsin,senin cebinden hiçbirşey çıkmaz ama o, kendi zamanından feragat eder.
burada barkını eleştirenler; sen bilgisayar başında göbeğini kaşıyarak " bu olmamış yaaeaeaea,bu nasıl bideo yaaaaa " diye yazarsın.hiçbir emek vermeden.. internet alemi özgür bir alemdir. adam birilerine bir fayda dokunsun diye birşeyler yapmaya çalışıyor,sana çektiği videoyu zorla izlettirmiyor.ister izle ister izleme. yani senden çıkan hiçbirşey yok. sen en kolayını yapıyorsun ve sadece eleştiriyorsun. madem çok biliyorsun sen çek bir video da biz izleyelim.
neyse çok uzatmaya gerek yok,anlayan anladı zaten demek istediğimi.
ama barkın abinin bu videosunda gerçekten reklamcılık var
yazdıklarınızdaki ince çizgiyi kaçırıyorsunuz. başbakan olmak,karayollarında mühendis olmak veya motor imalathanesi kurmak karşılıklı yapılan bir iştir. millet sana oy verir başbakan olursun,karayolları sana yeterlilik verirse orada çalışabilirsin veya para kazanmak istiyorsan motor imalathanesi kurarsın....karayollarını eleştirirsin,hakkın vardır,neden? çünkü senin verdiğin vergilerle çalışır o kurum. barkın'ın yaptığı işte ise hiçbir karşılık yoktur. yani sen, barkın o videoyu çeksin diye para ödemezsin,senin cebinden hiçbirşey çıkmaz ama o, kendi zamanından feragat eder.
burada barkını eleştirenler; sen bilgisayar başında göbeğini kaşıyarak " bu olmamış yaaeaeaea,bu nasıl bideo yaaaaa " diye yazarsın.hiçbir emek vermeden.. internet alemi özgür bir alemdir. adam birilerine bir fayda dokunsun diye birşeyler yapmaya çalışıyor,sana çektiği videoyu zorla izlettirmiyor.ister izle ister izleme. yani senden çıkan hiçbirşey yok. sen en kolayını yapıyorsun ve sadece eleştiriyorsun. madem çok biliyorsun sen çek bir video da biz izleyelim.
neyse çok uzatmaya gerek yok,anlayan anladı zaten demek istediğimi.
hocam bende barkın abiyi çok severim ama barkın abinin videolarındaki reklamlardan sponsorlardan falan bir geliri vardır yani buda karşılıklı bir şey,yanlış anlaşılmasın benim yazdıklarım video güzel olmuş ama abusu sadece biraz abartmışlar.
tamam kabul,barkın abinin geldiği yerlere kadar gelemem ama barkın abinin bu videosunda gerçekten reklamcılık var
dediğim gibi yanlış anlaşılmasın yazdıklarım barkın abiyi çok severim her zamanda videolarını izlerim beğenirim ama burada abartma var mesela abusu şöyle tanıta bilirdi
abus diğer kilitlere göre çok sağlamdır ama kesilmez diye bir şey yok.
belki buradaki insanlar tepki göstermezdi![]()
Güzel kardeşim amerikayı keşfetmiş gibi davranmayın videonun başımda dev gibi motosella yazısı yok muydu? O yazı oraya niye konuldu? Aklı başında her adam o yazıyı görünce ürün tanıtımı veya tavsiyesi verileceğini anladı yani adamlar kimseyi enayi yerine koymadan kimseyi kandırmadan aha hazır hırsızlık konusu işlemiş iken size güvenlik aparatı tavsiye edeceğiz hazır olun uyarısı yapmışlar. Biz reklam bulduk çok zekiyiz bizi aptal yerine koydu bu adam diye feryat edilmesine gerek yok
işte sıkıntıda burda,
kilit reklamını verenler "öyle şey demeyeceksin" diyip bu videoyu yaptırıyor..
Barkın beyin elindeki dandirik makas ile bu kilidi kesemeyeceğini ama hırsızların elindeki makasların özel olduğunu bilmemesi imkansız dolayısı ile böylesi reklamlı bir işe soyunmaması gerekirdi.
hocam bende bunu diyorum o makasla belki barkın abi kesmeyi beceremedi belkide makas dandikti ama ona gerçekten inanan insanlar (Ben) gidip o kilidi alıp sonrada motoru çaldırsa adamların hakkına girmiş olmayacakmı barkın abi ?
mesela önceki sayfalarda bu abusunda kolayca kesildiği bir video vardı ben bunu izlemesem abusun gerçekten çok çok sağlam olduğuna inanmıştım ama o videoda abusadan çok daha sağlam kilitler olduğunu gördük.
biraz mantık kullanarak konuşma imkanınız varmı yoksa her düşündüğünüz direk parmaklarınızdan çıkıp gidiyormu.
.
Maşallah yazdıklarınızı okuyorum da tek beceriniz yerden yere vurmaktan öteye gidemiyor
"Reklam ajansı var bu işi bilirim "
Koyun o zaman ortaya bir şey. Madem koyun değilsiniz her otu yemek zorunda değilsiniz ki farkında değilsiniz ama alayımıza satır aralarında hakaret etmekten geri kalmamışsınız, bir reklam ajansı sahibi olarak bu camia için yansız, kazanç derdi olmadan, hayrına bir şeyler yapın? Ama o da yok. Eleştirme hakkım var kullanayım diyorsunuz. Kullanın da kendi deneyimlerinizi bir göz önüne alsanız önce? Yaptığınız işleri bugüne kadar fikir sahibi olmayan onu geçtim bilgisi ve görgülü olmayan kaç kişi eleştirdi?
Sizin bu tavrınız genel toplum yapısını o kadar güzel yansıtıyor ki. Hiç bir şey ortaya koymamış, kimseye hayrı olmamış adamlar iş yapmaya çalışanlara akıl verirler.
İşte en çok buna kızıyorum. Ne yaptınız bugüne kadar da oturduğunuz yerden senin vaktin doldu deme hakkını buldunuz kendinizde onu sorguluyorum burada. Cevap aklına geleni yazıyor musun? Siz oturduğunuz yerde her şeyi yazma hakkını kendinizde buluyorsunuz ama? Bununla alakalı bir ehliyet mi var şahsınıza özel?
Veya eleştiriniz hepimiz sorgusuz sualsiz kabul etmek mi zorundayız ki karşı çıktığımızda haddinizi aşma hakkını buluyorsunuz kendinizde?
Sizler burada eleştiri adı altında saçmalamakta ne kadar özgürseniz bizlerde karşıt düşüncelerimizi buraya dönmekte özgürüz.
Sayın reklam ajansı sahibi arkadaşım benim neyi nasıl yazdığımı es geç. Bir zahmet şu soruya cevap ver: bugüne kadar bu camia için ortaya ne koydunuz ki AEA yı sıfırdan marka noktasına getirmeye çalışan bir adama senin vaktin doldu diyebiliyorsun?
Bize koyun yaftasını ben koyun değilim diyerek yapıştırmayı biliyorsun! Madem koyun değilsin seyretme! Sana zorla seyret eleştir diyen var mı? Benimde youtube da seyretmekten haz almadığım adamlar var. Kanallarına uğramıyorum veya kalkıp arkalarından konuşmuyorum. Sende seyretme! Koyun değilsin ya.
Ben reklam ajansı sahibi değilim ama siz reklamcıların ne abuk subuk işler çıkardığınızı yazılı ve görsel medyada görüyorum. Beğenmediğim olursa görmezden geliyorum tek tek sizleri arayıp ne salak adamlarsınız böyle reklam olur mu diye aramıyorum. Yada her aklınıza geleni çekiyor musunuz? Diye sormuyorum.
Konuya giriş cümlenize o kadar takıldım ki hadsizlikte sınır tanımamışsınız maşallah. Zaten o cümle o kadar seviyesiz o kadar terbiyesizce bir aşağılama çabası ki cevap yazmak bile hata. Ne de olsa hiç tanımadığı bir insana o cümleyi kurabilen birinin görgü ve adap anlayışı soru işaretidir.
Kısacası sayın reklam ajansı sahibi şahsiyet reklam ajansı sahibi olmanız adap ve edebe aykırı kişilere hakaret içeren mesajları yazma hakkını size vermiyor.
Her şeye rağmen tekeriniz düz bassın