Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Barkın Bey teşekkürler, değerli bir vidyo olmuş.
Bir turu kaç para bunun.![]()
Kendi motorumuzla dalsak piste kabul ediyorlar mı.:silent:
bir de benim bir sorum olacakAEA videolarını izlemeye neden doyamıyor insan :queen:
- barkın'ın anlatımı dili gayet akıcı, baymıyor insanı.
- diğer otomobil-motosiklet programlarına kıyasla, "ulan adamın motosikletini-aracını aldık bedavadan, süper yıkama yağlama yapalım" gibi bir kaygıları yok gibi.
- ekip kaç kişiden oluşuyor bilmiyorum ama görüntü yönetmeni, metin yazarı, montajcı (-cı'lı, -cu'lu meslek adı olmuyor bence de, ne diyeceğimi bilemedim. özür diliyorum kendisinden.), kamera, yönetmen hepsi işini fazlasıyla iyi yapan insanlar.
------
Yine gelseler keşke bu yaz. Model büyütmeye ve tulum almaya bahanem olur.
Biraz tuzlu ama değer.
evet hiç yok eminim yokvfr testinden biliyorum bende test etmiştim aynı motoru başka bir sitede bayagı sevgi ve saygı ile geydirmiştik birbirimize birde rahmetli muratda vardı nerde o günler ozledim la murat seni
r:
r:
valla çömezliğimize ver abi, yolun başındayız daha.
sadece 6 aylık motosiklet kullanıcısıyım. hala yanarım bu kadar güzel bir şeyi nasıl daha önce farkedemedim diye.
konuya gelince, ben de o vfr testinden yola çıkarak öyle yıkama-yağlama yapmıyor demek istemiştim.
"bismillah daha köşeyi dönmedik, benzin bitti. bu nasıl depo hacmi" gibi bir şeyler vardı vfr testinde. Bu bile büyük başarı bu memleket için.
giydirmede konusunda kimse "fifth gear"ın yanından geçemez. yerden yere vurur aldığı aracı. Keşke bizimkilerde öyle olsa.
Velakin Türkiye'de bu kadar "janjanlı" test programı yapacak kimse yok bence.
Tabii ki haklısın bu arada.
Her şeye rağmen sevip-sevdirmek gerek bence Sayın Bayoğlu'nu. :/