Alternatif kask önerisi.

Motosikleti
ZONTES RZ250S
Merhabalar.

şu sıralar kask arayışındayım genelde şehir içerisinde. 250 cc bir scooter ile işe gidip geliyorum, ara sırada şehir dışına sakarya civarlarına seyahat ediyorum.
araştırmalarım sonucu Hjc F71 (Fiberglass kabuk, ECE 22.06 sertifikası bulunuyor) modeli kaskı gözüme kestirdim ama bütçemi aşıyor (18 bin tl civarı) şuan bütçem 10-15 bin tl arasında daha fazlasına çıkamıyorum.
varmı aklınızda bildiğiniz bu kaska eşdeğer bir kask önerisi olan ?

kask almadan önce mağazada mutlaka deneyin.
kask kafanızda biraz oyalanın, öyle karar verin.
fiyat/performans açısından çok beğendiğim iki markayı, mağazada denedikten sonra elemek zorunda kalmıştım. normal bedeni çok rahatsız etti, bir büyüğü yeterince sıkmadı. böyle durumlar nadir de olsa yaşanabiliyor.

Motosikleti
ZONTES RZ250S
kask almadan önce mağazada mutlaka deneyin.
kask kafanızda biraz oyalanın, öyle karar verin.
fiyat/performans açısından çok beğendiğim iki markayı, mağazada denedikten sonra elemek zorunda kalmıştım. normal bedeni çok rahatsız etti, bir büyüğü yeterince sıkmadı. böyle durumlar nadir de olsa yaşanabiliyor.
Evet kesinlikle deniyeceğim sadece aklıma bir kaç model ekleyim orda deneme yanılma yapayım dedim teşekkürler

HJC i71 olabilir. Dahili güneş vizorü var, pinlock a hazır ve kutunun içinden çıkıyor. Sonuçta pinlock un kendisi bile buyuk maliyet ve konfor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar