Alternatif bir ayak ısıtıcı

İntenette gezerken bu ayak ısıtıcısına rastladım. Reklam olmasın diye şimdilik sadece resmini ve ürünün nasıl çalıştığını anlatan açıklamayı koyuyorum.
------------------------------------------------------------------------------
SONSAI3662_447.jpg

Nasıl Çalışıyor?

Sihirli Isıtıcı Jel’in içindeki metali Çıtlatıyorsunuz. Bu esnada mikron düzeyinde bir enerji Jeli tepkimeye sokuyor, metal çipimiz Katalizör görevi görmekte. Tepkime sonucunda Sıvı Sodyum Asetat tuzu, katı hale geççiyor ve bu faz değiştirme esnasında dışarıya ısı veriyor, bu ısı 55 Dereceye kadar çıkıyor ve 30-45 dk süresince tepkime devam ediyor. Daha sonra, katı halde soğumuş Sihirli Isıtıcı’yı, kaynatarak, tekrar Jel haline geçmesini ve potansiyel bir ısı kaynağı olmasını sağlıyoruz.

------------------------------------------------------------------------------

Pil gerektirmemesi ve defalarca kullanılması + yönleri.
Fiyatı da makul, 30YTL civarı.

Yorumlarınız nelerdir?

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bu tür şeyleri reklam olur diye çekinmeyin yahu, neyse ayen beyan yazılsın fiyatına nerde satıldığına kadar

defalarca kullanılması güzel, 30 lirada uygun, kullanıcı yorumlarınıda almak lazım birde nerde satılıyor görebileğimiz bir mağaza filan varmı yoksa tek int satılıyor?

resim ereyon'a ait. :) zaman geçtikçe içindeki jel özelliğini yitirmezse evradiyelik kullanılacaksa çok şahane bir icat. :)

bende bunun cep versyonu var, yaptığım testlerde içindeki metali kırarak herhangi bir tepkime başlatamadım, kaynar suda 10 dakka bekletince ve çıkarınca ısısı 55-60 dereceye kadar çıkıyor ama yarım saatte 30 un altına düşüyor oda sıcaklığında, aklıma bir fikir geldi ve mikrodalgaya koydum, 15-20 saniyede 70 dereceye çıkıyor ve ısısını gene ortam ısısına bağlı olarak 30-45 dakika koruyor, böylece oldukça pratik bir kullanıma sahip oluyor.. tchibo'da bu ay pilli ayak ısıtıcı taban var, fiyatıda 59ytl idi, 30 ytl buna vereceğinize (çünkü ısısını uzun süre kullanamıyor) 59ytl pilli olana verebilirsiniz çünkü o ihtiyacınız olduğu anda devreye giriyor ve 9 saat kadar ısı verebiliyor, belki motorunuzdan elektrik alarakta kullanabilecek düzenek yaparsınız ve uzun seyahatlerinizde kullanabilirsiniz..

yav evde bilgisayar başında kullanacağım, nerede asıl satılır bu bir yazıver kardeş.

Bunun cep versiyonu var. Kullandım ama çok kullanışlı değil, çünkü her defasında tekrar kaynatıp hazır hale getirmeniz gerekiyor. Bence pilli veya elektrikli olanlar daha kullanışlı :cat:

Bu ne yavvv plaj terliği gibi soğuk havada dışarda bununlamı ısıtacak ayağı.Millet güler..... ayrıca ayakkabı vs. nin alt zemini yumuşak olursa vucudun dengede durması bir o kadar zorlaşır.

Evde süper olur, özellikle soğuk kış günlerinde ama motorla birlikte kullanılabilecek bir şeye benzemiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bunun cep sobası seklını kullanıyorum defalarca defalarca kullanılabılır kız arkadasım kımyager arastırdıu baktı cılde sararı da yok sayet patlar da ele bulasırsa ancak soyle bı durumu var dısı naylon bıseyden bıtanesı patladı mesela bı de ayakta oldugunu dusunursenız daha cok deforme olur ve hemen patlar dıye dusunuyorum

ben bunun cep sobası seklını kullanıyorum defalarca defalarca kullanılabılır kız arkadasım kımyager arastırdıu baktı cılde sararı da yok sayet patlar da ele bulasırsa ancak soyle bı durumu var dısı naylon bıseyden bıtanesı patladı mesela bı de ayakta oldugunu dusunursenız daha cok deforme olur ve hemen patlar dıye dusunuyorum

cilde bulaşırsa ne oluyor zararı varmı yokmu anlayamadım ben devrik cümle kurmuşsun az...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gece gece olmus ıste bikaç virgül ve bir noktayla kurtarılabiir bir devrik cumle olmuş şiir gibi heueheuheue kusurabakmayın:))) bunun malzemesı bıldıgımız tuz yanı tuzgillerden bi madde o yuzden cılde temas edınce bı zararı yok yutulmaması gerek ... bulasan yerı suyla yıkamak yeterlı olucaktır:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar