İki gün önce bornovada otobüste gördüğüm datlı kız eğer okuyorsan... :cherry:
Altunizade deki o malum şahıslara bazen bende denk geliyorum beni görünce daha da bi gaza gelip garip garip hareketler, kesiciye falan sokmalar :thumright :cyclopsan Acıyorum bu tarz insanlarla aynı havayı soluduğum için.
Sen öyle deyince aklıma benim rahmetli geldi. sadece grenaj mastarfına 6000 bin istemişlerdiÖldüm gülmekten ya, eski konu geldi aklıma
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/153707-istanbul-sakarya-arasi-benimle-r25-giden-sari-mt-07%27yi-ariyorum-nolur-bulalim-onu.html
Eyyy 2 senedir Sirkeci'de her sabah gördüğüm tricolor'lu AGV kasklı bayan, zincirinizi tek başına temizlemekten sıkılmadınız mı siz de :mrgreen:
Bu arada benim Ninja 300'üm olsa bırak ön arka kaldırmayı trafikte araya girmem denyonun birisi dokunur da grenajım çizilir diye
Malum km saati 2764 TL![]()
Öncelikle yaptıgın drıftler her ne kadar göze hoş ve güzel görünsede kendini ve başkalarını trafikte tehlikeye atıyorsun. Her an düşmen an meselesi lütfen dikkat et...
İki gün önce bornovada otobüste gördüğüm datlı kız eğer okuyorsan... :cherry:
Ben artık uyarıyorum nedense garip bir motosiklet İÇGÜDÜM OLUŞTU,
dün 18 19 yaslarında arkasında da 12 yasında bi çocuk taşıyan pideci,
kask yok ikisinde de, genç çocugun kız motorcu görmesi ile önüme 2 kere geçip sağa sola kırmasıyla sinirlendim,
ışıklarda yakaladım, elimi omzuna koydum, adam gibi kullan adamı ayar etme dedim, tamam abla dedi...