ALSANCAK'TA KAWASKI NİNJA 300 KULLANAN ARKADAŞIM.

Öncelikle yaptıgın drıftler her ne kadar göze hoş ve güzel görünsede kendini ve başkalarını trafikte tehlikeye atıyorsun. Her an düşmen an meselesi lütfen dikkat et...

Bugun e5 te motorun onunu kaldiran arkadasta ninja kawasakiliydi, dedim noluyor.. e 5te normal mi bu hareketler??

ninjalar düz gidemiyo bilmiyonuz mu ?? sdoksdf ben değilim ha yanlış anlamayın benim makine çorumda yatıyo

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
600RR
O değilde bugün kahverengi bi forza gördüm vakıflar köyünde abi çay içiyordu illaki hatır beni yanına gidip konuşacaktım ben dönene kadar gitmişti!!

Altunizade deki 125 ve 250 cbr tayfasi var bir de. 2 kisi kasksiz on kaldirinca o vizzz egsoz sesinizle herkes sizi motogp sampiyonu saniyor tebrikler.

Nolur efendi gibi binseniz? Yazik degil mi, ailenize, size, arkaniza binen arkadasiniza hadi gectim motorunuza, canini yediniz motorlarin.

İki gün önce bornovada otobüste gördüğüm datlı kız eğer okuyorsan... :cherry:

Altunizade deki o malum şahıslara bazen bende denk geliyorum beni görünce daha da bi gaza gelip garip garip hareketler, kesiciye falan sokmalar :thumright :cyclopsan Acıyorum bu tarz insanlarla aynı havayı soluduğum için.

var var zincirlikuyu'da yanımda garip garip von von von yapan tipler var... BOŞ VON VON TAYFASI..

Bunlar kendini tatmin etme olayını biraz aşırıya kaçıran düşüncesizler.

İki gün önce bornovada otobüste gördüğüm datlı kız eğer okuyorsan... :cherry:

Öldüm gülmekten ya, eski konu geldi aklıma :)

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/153707-istanbul-sakarya-arasi-benimle-r25-giden-sari-mt-07%27yi-ariyorum-nolur-bulalim-onu.html

Eyyy 2 senedir Sirkeci'de her sabah gördüğüm tricolor'lu AGV kasklı bayan, zincirinizi tek başına temizlemekten sıkılmadınız mı siz de :mrgreen:

Bu arada benim Ninja 300'üm olsa bırak ön arka kaldırmayı trafikte araya girmem denyonun birisi dokunur da grenajım çizilir diye :)

Malum km saati 2764 TL :)

Altunizade deki o malum şahıslara bazen bende denk geliyorum beni görünce daha da bi gaza gelip garip garip hareketler, kesiciye falan sokmalar :thumright :cyclopsan Acıyorum bu tarz insanlarla aynı havayı soluduğum için.

Aynen ya bir sağımdan bir solumdan, vızz vızz vızz... Bir de dişi bir varlık görünce sırtında jetpack beliriyor bunların.

Öldüm gülmekten ya, eski konu geldi aklıma :)

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/153707-istanbul-sakarya-arasi-benimle-r25-giden-sari-mt-07%27yi-ariyorum-nolur-bulalim-onu.html

Eyyy 2 senedir Sirkeci'de her sabah gördüğüm tricolor'lu AGV kasklı bayan, zincirinizi tek başına temizlemekten sıkılmadınız mı siz de :mrgreen:

Bu arada benim Ninja 300'üm olsa bırak ön arka kaldırmayı trafikte araya girmem denyonun birisi dokunur da grenajım çizilir diye :)

Malum km saati 2764 TL :)
Sen öyle deyince aklıma benim rahmetli geldi. sadece grenaj mastarfına 6000 bin istemişlerdi :) allahtan kuyruk grenajı sağlamdı 😝

Öncelikle yaptıgın drıftler her ne kadar göze hoş ve güzel görünsede kendini ve başkalarını trafikte tehlikeye atıyorsun. Her an düşmen an meselesi lütfen dikkat et...

Madem görüp olaya şahit oldun uyarsaydınya bize niye ispiyonluyorsun?

Geçen gün motorumu çalan hırsız arkadaşım,bana zarar verdin bari başkalarının motorunu çalma.Yol yakınken tövbe et.Yaptığın şey çok günah haberin olsun demedi deme yoksa cehennemi boylarsın haaaa :pr:

Ben artık uyarıyorum nedense garip bir motosiklet İÇGÜDÜM OLUŞTU,
dün 18 19 yaslarında arkasında da 12 yasında bi çocuk taşıyan pideci,
kask yok ikisinde de, genç çocugun kız motorcu görmesi ile önüme 2 kere geçip sağa sola kırmasıyla sinirlendim,
ışıklarda yakaladım, elimi omzuna koydum, adam gibi kullan adamı ayar etme dedim, tamam abla dedi...

Ben artık uyarıyorum nedense garip bir motosiklet İÇGÜDÜM OLUŞTU,
dün 18 19 yaslarında arkasında da 12 yasında bi çocuk taşıyan pideci,
kask yok ikisinde de, genç çocugun kız motorcu görmesi ile önüme 2 kere geçip sağa sola kırmasıyla sinirlendim,
ışıklarda yakaladım, elimi omzuna koydum, adam gibi kullan adamı ayar etme dedim, tamam abla dedi...

istanbul beyazıt taraflarında sanırım görmüştüm sizi, benzetiyorsam düzeltin o güzelim motoru devirsiz kullanan siz miydiniz :D ve ayrıca motorcu selamı almamakta cabası :|

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar