Allahın izniyle bende aldım Arkadaşlar.

Senin anlamadığın ehliyette 125 cc falan yazmayacak. Sınırlama getirilecek. Neden yolladığım linke bakmıyorsun.. Okusana yaww.. :mrgreen:
okudum okudum, hatta bi yazı daha okudum, nisanda başlıyormuş uygulama, yazıyı yazan ablam sürücü kurslarını kınamış, işte böyle stajerlik bir duruma düşmeyin hemen başvurun diyen kursları kınamış valla beni de kınasın, ben kınak kınak gezerim, ama bu işlerle uğraşmak istemiyorum, malum bizde bürokrası çok yavaş işliyor ve kimse uğraşmak istemiyor.

Yüksek hacimli olması ve ilk motor için biraz ağır olması bir dezavantaj ama umarım bu süreci sıkıntısız aşarsınız.
abi bi sıkıntı var motorun sesi tor tor diye çıkıyor, arkadaşlar kedi börtü böcek kaçmış diyorlar, üzülüyorum bu duruma, tor tor sesi kötü bişeymi, bir de bu devavantaş konusunda haklısın alet dönmüüüüüyooooor, arabayla bile daha kolay u dönüşü yapıyorum.

asm

"Tor tor" diye ses çıkarması 2 silindirli olmasındandır. (önceki mesajlarda bir arkadaşın belirttiği gibi)

Ayrıca race motorların -araba tabiri- ile turu çok kısıtlıdır. Bu duruma alışmak zor olabilir. Mesela,yokuş yukarı çıkarken birden geri dönmeye karar verince o yokuşta o motoru çevirmesi acemi biri için işkence olabilir.

şükrünü eksiketme daha nelere binersin :)
kazasız belasız sürüşler güzel tercih

Senin anlamadığın ehliyette 125 cc falan yazmayacak. Sınırlama getirilecek. Neden yolladığım linke bakmıyorsun.. Okusana yaww.. :mrgreen:

Kız Tubiş ; sen kendi topicinden başka birinin konusuna ilk defa bu kadar mesaj yazmışsın...Heyyırdırrrr:bounce:....Valla ilk defa gördüm..:p

Valla hayırı mayırı yok ne olabilir ki :silent: Anlamadım yani, öyle denk geldi.. :silent:

Tubiş abla bir iki şeyde benim topiğe yazsana..boş ikonda olabiler..görünürlüğü artsın yeter:) belki ilgili birine denk gelir..sana ve okan kardeşime bol motosikletli günler dilerim :)

Dostum Gözünü Seveyim Dikkatli Kullan... Motorun Sesine Gücüne Hayran Kalıpta Gazı Kökleme... Sakin Sakin.... Hayırlı Olsun ... İyi Yolculuklar..

kazasız belasız aman dikkat

ehliyet konusuna gelince arkadaşlar şu an için stajerlik kesin değil çünkü kardeşimin gittiği sürücü kursuna sordum öyle birşey yok daha dedi.bu arada kardeşim 19 nisanda ehliyet alıcak yani şu anda öyle birşey yok ama genede ehliyet alıcak arkadaşlar elini çabuk tutsun bir an önce kayıt yaptırın

entersandır ama HYO larda kronik bazı akü sorunları var...şu sorunu 650 r da yaşayabilirsin...nornal bir günde normal bir havada giderken motor birden istop ediyor...sınırlarda kullanmamanı öneriririm...içindeki motor Suzukı SV650 motorudur...bilgin olsun...

Suzuki sv 605 de de vstrom motoru var.. Ozaman vstrom motorunu kullanmışlar hyo gt650r da öylemi dersin metehandros :p

Hayırlı olsun
foto koymamaıssın bi ara bulusmaya gelde ben cekip koyayım fotoyu =)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar