Allahın izniyle bende aldım Arkadaşlar.

Şimdi yarın mı son oluyor bu başvuru için, yuh yani öyleyse direkten ancak böyle dönülür, değilse baltayı harbi kayaya vuracaz,

Hayırlı olsun kardeşim Allah cümlemize kazasız sürüşler nasip etsin.Başlangıç için güçlü bi motosiklet müsait yerlerde tecrübe edinmeden çıkmazsın zaten trafiğe..kendimizi düşünmesekde sevenlerimizi üzmeye hakkımız olmaz

yok kardeş bunlar ducati benzeri bi ses çıkarıyo :cherry:

yav nası bi sestir bu anlamadım gitti, vın vınn demiyor ya tor tor diyor bu

Son düzenleme:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. ya bu ehliyet işi sadece söylenti değilmiydi? yarın son gün mü? bende kayıt olsam iyi olucak sanırım :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Motorun da yeni yasamız hayırlı uğurlu olsun. :) Çok sevindim, ne kadar kolaydı ehliyet almak... Trafik kazalarının biraz olsun önüne geçilir umarım bu yasayla. Sana da kazasız sürüşler arkadaşım.

Bildiğim kadarıyla ses;motor sitili(v2,paralel2,sıralı dört..) kompresyon oranı,silindir kaplaması,egzost vs. etkenlere bağlı oluyor.

Bende alıyorum motosiklet..topikde açtım pek ilgi görmedi nedense :) bir iki resim ekleyim bari resim olunca hit yapıyor:cherry: şaka bir yana arkadaşlar ben halen tdm kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum.Arkadaşın izniyle burayada linki atıyom.ilgilenen dostlara şimdiden teşekkür ederim.
bir ikide foto koydum bi bakın isterseniz :wiinkk:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/42574-bmw-f650-veya-yamaha-tdm-850-a.html

Son düzenleme:
Tor tor mu ? Bozuk o sat sen onu.. :mrgreen:

sat mı yatak odama nası sokarım onun planlarını yapıyorum sen sat diyorsun, o tor tor sesi var yaaa, bu arada 125 lik ehliyet alıp, 650 liğe binsek nolur, yandaki yazıyı silip 125 yazsak olmaz mı?

inşallah inşallah dediğin gibidir, söylenti canım bütün bunlar, olamaz, olmamalı, bunu bana yapamazlar, :pr:

Yeni yasa yürürlüğe girdimi, kardeş, yürürlüğe girdiyse ağlıyacam.

ben sadece şunu söyliyim dün fuarda gelişim sürücü kursuna sordum pazartesi yeni yasadan önceki son sınav için son kayıt günüymüş bana öyle söylendi he yalansa aslı yoksa bilemiyiceğim :) :cat:

sat mı yatak odama nası sokarım onun planlarını yapıyorum sen sat diyorsun, o tor tor sesi var yaaa, bu arada 125 lik ehliyet alıp, 650 liğe binsek nolur, yandaki yazıyı silip 125 yazsak olmaz mı?

Şaka mı yapıyosun ? Şaka değil mi ? Bu kadar saf olamazsın.. :queen::queen:

Bozuk değil canım kedi kaçmıştır egzoza kedidir o kedi :p :queen: :p

Böcek falan de bari , ne kedisi.. :queen::queen:

vallahı kardesım mt dekı degerlı kardeslerım yapması gereken butun uyarıları yapmıslar sana bızede gule gule kullanmak nasıp etsın demek dusuyo aman dıkkatlı ol aramızda olyeter kardesım yolun hep acık olsun

Şaka mı yapıyosun ? Şaka değil mi ? Bu kadar saf olamazsın.. :queen::queen:

Böcek falan de bari , ne kedisi.. :queen::queen:

safım ben, pakım ben, temizim ben, ben polisi ikna ederim, 125 lik abi bu derim, sisini dinlesene tortor 650 lik motordan böyle mi ses gelir, o da dinler hakkaten ya ne kaçmış bunun motoruna dermiş, yav motorumun sesini bozacanız.

Senin anlamadığın ehliyette 125 cc falan yazmayacak. Sınırlama getirilecek. Neden yolladığım linke bakmıyorsun.. Okusana yaww.. :mrgreen:

asm

Motorunuz hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Yüksek hacimli olması ve ilk motor için biraz ağır olması bir dezavantaj ama umarım bu süreci sıkıntısız aşarsınız.

...

hayırlı olsun iyi bir seçim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar