Allahım sen sabır ver bitmeyen subab sorunu

Karbüratörlü bir motosikletim var mondial drift garantili. Servis onarımı için ücret ve motoru ertesi gün alacağımı söyledi mondialin sadece motosikletin motoruna garanti vermesine rağmen subab ayarını kendi cebimden yaptırmam ve mesafesi uzak olması gidip gelme sorunu olduğu için servis yerine başka bir tamircide yaptırdım ön fren balatamıda değiştirmiş sağolsun. Aradan 1 ay kadar süre ve 650-700km geçti ses yine gelmeye başladı şimdi ben yine subab ayarı için 150tl tekrar bayılacakmıyım ? Bu subab ayarı sürekli bozulacak birşeymi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbf kullanıcısıyım. Benim de 8bin de sübap ayarım bozuldu ve hala yaptırmadım. 100km marşı kesmeden gidersem Sübap kapakçıkları çıtır çıtır ses yapıyor 😂

Cbf kullanıcısıyım. Benim de 8bin de sübap ayarım bozuldu ve hala yaptırmadım. 100km marşı kesmeden gidersem Sübap kapakçıkları çıtır çıtır ses yapıyor

sanırım pistonlar subab kapaklarına vuruyor. çok vurmaya devam ederse aralarında bi tartışma çıkar ve birbirlerine ağız burun girerler

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Cbf kullanıcısıyım. Benim de 8bin de sübap ayarım bozuldu ve hala yaptırmadım. 100km marşı kesmeden gidersem Sübap kapakçıkları çıtır çıtır ses yapıyor

cbf ısındığı zaman subap sesi yapıyordu diye biliyorum normal bir durum.

Karbüratörlü bir motosikletim var mondial drift garantili. Servis onarımı için ücret ve motoru ertesi gün alacağımı söyledi mondialin sadece motosikletin motoruna garanti vermesine rağmen subab ayarını kendi cebimden yaptırmam ve mesafesi uzak olması gidip gelme sorunu olduğu için servis yerine başka bir tamircide yaptırdım ön fren balatamıda değiştirmiş sağolsun. Aradan 1 ay kadar süre ve 650-700km geçti ses yine gelmeye başladı şimdi ben yine subab ayarı için 150tl tekrar bayılacakmıyım ? Bu subab ayarı sürekli bozulacak birşeymi ?

Benim merak ettiğim soru şu:

Subap motorun içinde değil de sen bu yüzden mi mahalle tamircisine gittin?

Benim merak ettiğim soru şu:

Subap motorun içinde değil de sen bu yüzden mi mahalle tamircisine gittin?

Hayır hocam mesafe uzak motoru bıraksam işe geri gelmem sıkıntı ertesi gün işten izin alıp motoru almaya gitmem sıkıntı iş yerinden zar zor izin alıyorum zaten.

Anladım sorunu. Fakat garanti var iken motorunu, işinde erbap olmayan kimselere açtırmak sorun yaratma riskini daha çok arttırır bence. Çok sorun çıkarırlar ise git bir rapor al ve raporlu olarak işini yaptırt. Sonuç olarak sen çalıştığım yerin kölesi değilsin. Çalıştığın kadar ücretini ödemekle mükellefler. Haklarını koruyarak çalışmak hem senin için hem de iş yerin için en sağlıklı davranış.

Kimse şuna dikkat çekmemiş subap ayarını 20 liraya yapıyorlar 10 dk lık iş 150 lira nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar