hayırlı olsun hanım güle güle kullan çıkarız be senle rivaya gazlarız karı koca anahtarını alırsam ağlamak yok ama
bu arada banada hayırlı olsun artık özgürüm. motor benim hayat benim. cadı, aygul ve ex aşkım iloş dışında artçı alabilir.
canser im bile daha yaşına başına bakmadan gözümün içine bakıyor motor sesi duyunca B-A-N-U yengemiz de haklı yani onada lazım motor:rendeer::queen:
hanımada aldın motor usta hayırlı olsun da yine ayrılmıcak yanın dan ögret falan dicek daga kötü:bounce::queen:
hayırlı olsun allah kaza bela vermesi ama ben biliyom bir tarıhte bir bayan arkadaş vardı riva yoluda emniyet şeridinde gazkladım diye başlık acan onlarında nasıl gazladıgınada ben ve birkac arkadaşım şahit ama gercekten gazlayan bayan arkadaşlarda vardı ama benim kimi kastettigimi anlayan anladı :mrgreen::queen:senin nasıl gazlayacagını görmek isterim dogrusu
hayırlı olsun hanım güle güle kullan çıkarız be senle rivaya gazlarız karı koca anahtarını alırsam ağlamak yok ama
bu arada banada hayırlı olsun artık özgürüm. motor benim hayat benim. cadı, aygul ve ex aşkım iloş dışında artçı alabilir.
arkadaşlar hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için
kızlar yapn baskları ben sonuç aldm sıra sizlerde
banu sende bekliyoruz.
aşk olsun gürkan amca. o kadarmı kötüyüm. bu arada 2 gündür seni aryoruz. ne o bana küstünmü?
arkadaşlar hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için
kızlar yapn baskları ben sonuç aldm sıra sizlerde
banu sende bekliyoruz.
aşk olsun gürkan amca. o kadarmı kötüyüm. bu arada 2 gündür seni aryoruz. ne o bana küstünmü?
ayıptır söylemesi darbeli matkabımdır:queen::queen::queen::queen: