Alırım Anahtarınızı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e hadi hayırlısı o zaman..darısı nice artçılara inşallah..:)
kazasız sürüşler..:)

hayırlı olsun hanım güle güle kullan çıkarız be senle rivaya gazlarız karı koca anahtarını alırsam ağlamak yok ama

bu arada banada hayırlı olsun artık özgürüm. motor benim hayat benim. cadı, aygul ve ex aşkım iloş dışında artçı alabilir.

hayırlı olsun hanım güle güle kullan çıkarız be senle rivaya gazlarız karı koca anahtarını alırsam ağlamak yok ama

bu arada banada hayırlı olsun artık özgürüm. motor benim hayat benim. cadı, aygul ve ex aşkım iloş dışında artçı alabilir.

hanımada aldın motor usta hayırlı olsun da yine ayrılmıcak yanın dan ögret falan dicek daga kötü:bounce::queen:

ey valahlar olsun bizimki de başlar şimdi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ayfer ablama hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :rendeer:

canser im bile daha yaşına başına bakmadan gözümün içine bakıyor motor sesi duyunca B-A-N-U yengemiz de haklı yani onada lazım motor :) :rendeer::queen:

canser im bile daha yaşına başına bakmadan gözümün içine bakıyor motor sesi duyunca B-A-N-U yengemiz de haklı yani onada lazım motor :) :rendeer::queen:

haydaaa bir işgüzar daha :mrgreen: :mrgreen: ev yaptırıyoruz arkadaşım şimdi zıplatmayın kızın motor tutkusunu zamanı gelince alıcaz :mrgreen:

arkadaşlar hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için
kızlar yapn baskları ben sonuç aldm sıra sizlerde
banu sende bekliyoruz.

hanımada aldın motor usta hayırlı olsun da yine ayrılmıcak yanın dan ögret falan dicek daga kötü:bounce::queen:

aşk olsun gürkan amca. o kadarmı kötüyüm. bu arada 2 gündür seni aryoruz. ne o bana küstünmü?

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun allah kaza bela vermesi ama ben biliyom bir tarıhte bir bayan arkadaş vardı riva yoluda emniyet şeridinde gazkladım diye başlık acan onlarında nasıl gazladıgınada ben ve birkac arkadaşım şahit ama gercekten gazlayan bayan arkadaşlarda vardı ama benim kimi kastettigimi anlayan anladı :mrgreen::queen:senin nasıl gazlayacagını görmek isterim dogrusu

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun allah kaza bela vermesi ama ben biliyom bir tarıhte bir bayan arkadaş vardı riva yoluda emniyet şeridinde gazkladım diye başlık acan onlarında nasıl gazladıgınada ben ve birkac arkadaşım şahit ama gercekten gazlayan bayan arkadaşlarda vardı ama benim kimi kastettigimi anlayan anladı :mrgreen::queen:senin nasıl gazlayacagını görmek isterim dogrusu

Anladım ben onu.:queen::queen::queen:

Bu arada hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız inşallah.:rendeer:

hayırlı olsun ALLAH kaza bela ermesin farın ve yolun daima açık olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kaza bela vermesın hayırlı suursler abla....:rendeer:

hayırlı olsun ablama :rendeer:

hep demek istemişimdir :) tekerin düz bassın :bounce:

wayy demek öle he dilaver abi ::miiz:: :mrgreen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun bende 250 naket düşünmeye başladım bu gidişle fazer alamıyıcam galiba

banu sende bekliyoruz.

aşk olsun gürkan amca. o kadarmı kötüyüm. bu arada 2 gündür seni aryoruz. ne o bana küstünmü?

ne alaka telefonda sorun vardı canım kardeşim ben ve sen ve küsmek dağın öbür tarafındaki bir düşün ce :rendeer::rendeer::rendeer:

aygüle artcı olurum sana gene olmam be delimiyim ben :bounce: :p

banu sende bekliyoruz.

ayfercim siz baskıyı eşinize yapıyosunuz ben patronuma işim zor yani anlıyacagın :pale:

ayfer abla hayırlı olsun kazası belasız kullanırsın inş.

daha resimleri göremedik ama bi :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar