Alınır mı?

Herkese merhabalar. Aklımda V-MOTOR cruiserlar var. Bir tane buldum, ne kadar iyi bilmiyorum. Bakımlarını düzenli yaptırdım diyor. Fakat makine 27 bin kilometrede. Diri gözüküyor, aktif kullanıyorum diyor. Ama KM'den dolayı pek güvendirici gelmedi. Kısacası Bisan Roadstar 250(Heroway yazıyor üzerinde.) Alınır mı?

Aldıktan sonra ne sıkıntılar çıkarabilir?
Yaptırırken pahalı olur mu yada fiyatları ne kadardır?

Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
27 bin kilometre bilinçli kullanıcının elinden çıktıysa rodajını tamamlıyor gibi bişeydir :)

sen ilanın linkini buraya koyarsan yorum yazabiliriz. yada bütçeni yazarsan sana motor önerebiliriz. benim bildiğim kadarıyla araştırdığın motorlar virago 250 çakması ve sağlam motorlar olarak biliniyor, yedek parça sıkıntısı yok. 27 binde bir motor normal kullanımda sorun çıkarmaz.

27 bin kilometre bilinçli kullanıcının elinden çıktıysa rodajını tamamlıyor gibi bişeydir :)

sen ilanın linkini buraya koyarsan yorum yazabiliriz. yada bütçeni yazarsan sana motor önerebiliriz. benim bildiğim kadarıyla araştırdığın motorlar virago 250 çakması ve sağlam motorlar olarak biliniyor, yedek parça sıkıntısı yok. 27 binde bir motor normal kullanımda sorun çıkarmaz.

Yorum için teşekkür ediyorum. Bütçem en fazla 5.500.

Link ise şudur : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bisan-tarz-ve-saglamlik-ariyorsan-incele-aksesuarli-ve-masrafsiz-235922278/detay/

Iyi gunler 27 bin olmasi motoru.icin herhangi bir sikinti cikartmaz kkasasina iyi bakildiysa sorun olmaz.Bende ayni motorun 2014 trafige cikisli orjinal 1900 km olani var cc yukseltecegim dusunursen pm atarsin

5.500 varsa bekle ve gv 250 al derim.

gv250 ne kadara alınabilinir ki bekleyin demişsiniz fiyatları daha düşer mi demek istediniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------

gv250 ne kadara alınabilinir ki bekleyin demişsiniz fiyatları daha düşer mi demek istediniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-son-rakam-8900-tl-tertemiz-gv-250-236359219/detay bir de şu motor hakkın da fikirlerinizi alabilir miyim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-son-rakam-8900-tl-tertemiz-gv-250-236359219/detay bir de şu motor hakkın da fikirlerinizi alabilir miyim.

enjeksiyonlu model, az kilometre yapmış.. fiyatı ilginç bir şekilde ucuz.. kazasına falan bakmak lazım birde tabiki expertiz

enjeksiyonlu model, az kilometre yapmış.. fiyatı ilginç bir şekilde ucuz.. kazasına falan bakmak lazım birde tabiki expertiz

Evet Bende Ankaradayım motor güzele benziyor ama kime baktırırım expertiz falan kimseyi bilmiyorum ilk motorum olacak konunun acemisiyim

Arkadaşlar kış geliyor bence aralık-ocak arası gv 250 lere bakın derim. Dolar ve euro biraz düşerse daha da rahatlayacaktır. Bence bekleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar