alın size benzinden tasarruf aleti

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alakasız bir parça...Sözde mıknatısla benzin elementlerini düzeltip yanmayı kolaylaştırmak....

Tamamen kandırmaca... :cat::cat:

Belki düzeltip yanmayı kolaylaştırıyordur ama tasarrufu olduğunu sanmıyorum.... Zamanında çok denemişlerdi bundan 15 yıl önce..Bir sonuç alınamamıştı... :cat:

Bu parçayı koskocaman firmalar bulamamışlarmı.Adamların elinde her türlü teknoloji var bir bunu yapamamışlar hayret ettim.

koca mühendisler bulur bulmasına da işe yaramıyo :pr:
daha önce yine bu sitede mi bilmiyorum ama tartışılmıştı.
sözde "mıknatıslar elektriksel alan oluşuyor ve bunun içinden geçen benzin molekülleri belli bir düzene giriyor.yanma odasına bu şekilde giden benzin daha verimli yanıyor" gibi bir açıklaması vardı.ama 2 nokta sakat..
1)benzin gibi petrol türevlerinin manyetik alandan etkilenmemesi lazım :)
2)yanma sonucu çıkan enerji bellidir ve belli bir sınırı geçemez.bu alet olsa olsa yanma odasında yanmayan benzin miktarının azalmasını sağlar ki bu da pek mantıklı gelmiyo insana..:silent:

defalarca konuşuldu ve karara varıldı bu aletler hiç bir işe yaramıyor.:cat:

en iyi tasarruf küçük cc li makine kullanmak ve gazı akıllı açmak bence :cat:

www.eko66.com

Vermiş olduğum linkteki cihazı incelemenizi rica ediyorum.Buna alet hakkında bilgi verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

hiçbir işe yaramıyor denedim gt650 de 6 aydır takılı netice SIFIR.YALAN inanmayın lütfen böyle şeylere.Değil yüzde sekiz ,yüzde 2 bile tasarruf sağlamıyor.

basit oLarak mantığını anLAtmak gerekirse asLında içeriden geçen benzin yada egsozdan çıkan gazLarın içerisinde kompozit bi ayrıştırma gerçekLeştirmiyor,
Bunu takarım ve daha az benzin kuLLanırım mantığı eLbette doğru oLmayabilir ama şu bir gerçek ki statik bir magnetizasyon yarattığı için benzin içinde buLunan hortumkların ve motor un beLirLi bolgeLerinde tortu ve yıpranmaLara yol açan maddeLerin bLoga ve hortumLara tutunmamasını sağLıyor... Ekonomikmidir tartışıLır ama geçtiği sistemi temiz ve sağLıkLı bir akış için tuttuğu bir gerçek..
Belkide aynı aLettir hatta mekanizması ve içerisindeki donanım hiç değişmeden arabalara ihtiva ettiriLmiş oLabilir ama suyun cok kreçLi oLduğu böLgeLerde boruların bakım maLiyetLerini düşürmek amacı iLe bircok üLkede her bir biLmem kaç km de bir buna benzer mangetizasyon yaratan aparatLar kuLLanıLdığını okumuştum :)

Tasarruf değiL..
Ama temizLik sağLadığı bir garanti..

Motosiklete uygulanıyor, fakat detaylarda atlanılan bir nokta var, bu küçük aparat 10000-15000 km de kendini tam belli ediyor, bugün alıyosunuz seneye tasarruf ediyosunuz :)

Daha önce motosiklette kullandım, çok fazla olmasa da fark ediyor.

Bir de Niğde'de Bor ile ilgili yakıttan tasarruf sağlayan bir sistem duymuştum, bununda ODTÜ de bir araştırma olduğunu falan. Niğdeli olan üye varsa bir araştırırsa sevinirim. Yakıta bir seferlik katılan bir solüsyonmuş ve uzun süre etkisi devam ediyormuş. Nitekim bu doğru ise motosikletlerede olabilir.

İlk başta ben de düşündüm neden olmasın diye. Çünkü elektrikte manyetik bir alan ve hareketten üretiliyor. Küçük bir yatırımla çok fazla ekonomi yaparım dedim. İşe yaramama ihtimalinde geri iade ederim dedim. Hatta bunu ticaret için kullanabilmek için araştırmaya koyuldum. (öğrencilik işte. :) )
5 saate yakın internet araştırmamım sonuçları kısaca şöyle;
"Yaptıkları sözde icat 10 yılı aşkındır Türkiye’de var, fakat yıllara göre isimleri değişiyor
Ve bu “o değil” diyerek insanlara; yeniliklere kapalı, gelenekçi diyerek tahrik ediliyor.İnternet ortamındaki adamları belirli zamanlarda ortaya çıkarak “ben kullandım iyi gibi pozitif yorumlar yapıyorlari; tüketim miktarlarını 1 ay sonra sizinle paylaşırım diyerek forumlarda yeni üye olarak yorum yapıyorlar daha sonra da nasılsa hiçbir mesajları çıkmıyor ve bir sonraki yıl aynı yorumları farklı bir isimde birisi yapıyor ve yine cevap yok. Pazarlama stratejisindeki önemli yardımcılardan biri de garanti vermesi ama onu da sistemin alışmadı diyerek biraz daha kullanmalarını istiyorlar. Zaten çok ucuz olan maliyette hemen iade alıyorlar ki müşteri cazibesini artırmak. Bilimsel (!) araştırmalara gelince onlar hakkında da değişik söylemler var ki onu söylemek bile istemiyorum"
Tabi bunlar benim tesbitlerim, gene de siz bilirsiniz.

Kesinlikle tasarruf yapabilirsiniz.
Bu aleti satın almayarak anında aletin bedeli kadar tasarruf yapabilirsiniz.

çok doğru cengiz abi
öğrenci halimle benzine verdiğim paraya acıyorum yaa :(
bende tasaruf yapıyorum yokuş aşağı inerken boşa atma 1-2-3-4 ışıklara 500 - 600 metre kala N :) gaz kolunu 1/2 şekilde açtım , gereksiz yera aragazı vs yapmadım sonuç 100 cc handa wave ile 6 ytl lik benzin tam 97 km yol yaptırdım şehir içi :)

Son düzenleme:
Buna Benzer Bır Aletı Arabama Taktırdım Gazıemırdekı Ustama.km De 265 Yakan Araba 202 Ye Dustu.sıstemın Hıcbır Zararı Yok Motora.tam Aksıne Beygır Artısı ıle Beraber Motoru Rahatlatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar