AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

Cb125e motor depo için yan koruma padleri arıyorum. Varmı acaba böyle birşey.
Diz örtüsü taktım depoyu yanlardan çizmeye başladı.

Strom grip var mı burada kaliteli tarzından? Gidip kardeşlerden pahalıya almak istemiyorum

ben spor ayakkabisi siparis etmistim, ilave bir vergi ya da ucret odemedim.gozden kacmis olabilir ;)

dostum aynı ürünü sipariş ettim 31 gün sonra elime ulaştı ve şuanda hiç kullanmadım ürünü hafta sonu test için kullanıcam yalnız bu ürünü hiç kullanmadım bilmiyorum bana fırca biraz sert gibi geldi bu üründen kullanan arkadaşlar vardır elbet olması gerektiği gibi mi sert olması ?

Bence sert olması daha iyi. Erken aşınmaz hemde kalan kirleri daha iyi çıkarır diye düşünüyorum.
2$mı şimdi bu ürün? ondan tereddüt ediyorum :cherry:

23$ olan çantadan sipariş verdim 18 lt olması biraz beni korkuttu çok mu küçük gelir aceba

Çakma marka ürün almanı tavsiye edemem. Tamam parasına göre ürün yapıyorlar ama... tüm ekipmamını komineden alıyorum. Japon malı. Korumaları CE ilgili standartinin 1. Seviyesini karşılar. Bunu kullandigim icin tavsiye edebilirim

Aliexpress'teki Komine'lerin markalari acik yaziliyor. Orjinal değildir muhtemelen ama daha kaliteli olabilir mi sorusunu sorduruyor insana.

http://goo.gl/0266ne

Moderatör tarafında düzenlendi:
orjinal olmayan ürünlerin adını orjinalmiş gibi kullanmak yasak olan :) Orjinal ürünleri tabiki markası açık şekilde satıyorlar :) Gelen tüm ürünlerin de üzerinde orjinal ürün kartları bulunuyor.

Komineler orjinal ise kalitesine göre fiyati fena degil gibi. Ancak Dainese benzerleri de bir içim su :)

bütün eklemerin ilerde arıza çıkartır. toton soğuktan donar, mideyi üşütürsün. kalçan buz tutar. ayrıca o eldivenler yazlık...

Eldiven soğuk geçirir dedi satıcı zaten.
çok soğuklarda binmeyeceğim zaten. Sadece güneşli havalarda düşünüyorum dizliği.
Başka modellere bakayım biraz daha.

Aliexpress'te Komine ve Kushitani lerin orjinal ceketleri mevcut. Komine $125 Kushitani ise $95. Bu fiyatlara TR'den guzel bir Venom ceket alinabiliyor. Hic riske girmeyip Venom mu alsam acaba???

Aliexpress'te Komine ve Kushitani lerin orjinal ceketleri mevcut. Komine $125 Kushitani ise $95. Bu fiyatlara TR'den guzel bir Venom ceket alinabiliyor. Hic riske girmeyip Venom mu alsam acaba???

Zaten burdaki olay şudur. Dolari 3ten sayalım. 125$ dedigin 375 lira yapıyor. Hadi sen de ki 400 lira. Bu fiyata evet turkiyede de bilindik markalarin ceketleri var. Ama türkiyedeki o bilindik markaların 800-1000 tl arasındaki ürünlerin yerine sen 400 liraya almış oluyorsun. Değerlendirmeyi dogru yapmak lazim. Olay ucuz urun almak ise prohellin de ceketi var 250 300 lira falandır herhalde.

Arkadaşlar, buradan aldığımız ürünler ortalama kaç günde elimize ulaşır? Kargo ücretleri ne civar da? Birde gümrük vergisi vs varmı? Gümrüğe takılımıyız yani..?

venom monttan baya üst düzey onlar ama, ben olsam bedeni ayarlar komine alırdım

Arkadaşlar, buradan aldığımız ürünler ortalama kaç günde elimize ulaşır? Kargo ücretleri ne civar da? Birde gümrük vergisi vs varmı? Gümrüğe takılımıyız yani..?

Ortalama 18 ila 50 günde gelir. Ücretsiz kargoları seçerek sipariş geçilir. Gümrük vergisi ödememe gümrüğe ürün taktırmama yöntemleri vardır. Açtığım konulara bakacak olursan detaylı anlatıma ulaşabilirsin

faydalı konu sağolun çantadan 1 tane kaptım umarım buda benim ebaydaki komedi kulaklık mevzusuna dönmez 10 dolara kulaklık almıştım 1-2 sene önce 13 ağustosdu yanlış hatırlamıyorsam kulaklık bir geldi mart ayının ortasında haha :) sinirim bozulmuştu sevinsemmi üzülsemmi bilemedim 1-2 yeri çıkık egldide halletmiştim nerden nereye geldik :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar