Strom grip var mı burada kaliteli tarzından? Gidip kardeşlerden pahalıya almak istemiyorum
dostum aynı ürünü sipariş ettim 31 gün sonra elime ulaştı ve şuanda hiç kullanmadım ürünü hafta sonu test için kullanıcam yalnız bu ürünü hiç kullanmadım bilmiyorum bana fırca biraz sert gibi geldi bu üründen kullanan arkadaşlar vardır elbet olması gerektiği gibi mi sert olması ?
ben spor ayakkabisi siparis etmistim, ilave bir vergi ya da ucret odemedim.gozden kacmis olabilir![]()
Aliexpress'teki Komine'lerin markalari acik yaziliyor. Orjinal değildir muhtemelen ama daha kaliteli olabilir mi sorusunu sorduruyor insana.
http://www.aliexpress.com/item/jk-0...ve-protect-motorcycle-jacket/32330107663.html
orjinal olmayan ürünlerin adını orjinalmiş gibi kullanmak yasak olanOrjinal ürünleri tabiki markası açık şekilde satıyorlar
Gelen tüm ürünlerin de üzerinde orjinal ürün kartları bulunuyor.
bütün eklemerin ilerde arıza çıkartır. toton soğuktan donar, mideyi üşütürsün. kalçan buz tutar. ayrıca o eldivenler yazlık...
Aliexpress'te Komine ve Kushitani lerin orjinal ceketleri mevcut. Komine $125 Kushitani ise $95. Bu fiyatlara TR'den guzel bir Venom ceket alinabiliyor. Hic riske girmeyip Venom mu alsam acaba???
Aliexpress'te Komine ve Kushitani lerin orjinal ceketleri mevcut. Komine $125 Kushitani ise $95. Bu fiyatlara TR'den guzel bir Venom ceket alinabiliyor. Hic riske girmeyip Venom mu alsam acaba???
Arkadaşlar, buradan aldığımız ürünler ortalama kaç günde elimize ulaşır? Kargo ücretleri ne civar da? Birde gümrük vergisi vs varmı? Gümrüğe takılımıyız yani..?