AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

Kargosu çok hızlı ürünleri gayet iyi bi mağaza keşfettim. Görüşmeler olumlu sonuclanacak olursa referans ile yapilan siparislerde ekstra indirim, yada talep üzerine elinde bulunmayan ürünleri temin edip satışını yaptıracağız. Benim kendi çevremden bile bi dünya alışveriş yapan var sonuç olarak. Neden daha hızlı daha güvenilir şekilde yapmayalım alışverişlerimizi :)

Kargosu çok hızlı ürünleri gayet iyi bi mağaza keşfettim. Görüşmeler olumlu sonuclanacak olursa referans ile yapilan siparislerde ekstra indirim, yada talep üzerine elinde bulunmayan ürünleri temin edip satışını yaptıracağız. Benim kendi çevremden bile bi dünya alışveriş yapan var sonuç olarak. Neden daha hızlı daha güvenilir şekilde yapmayalım alışverişlerimizi :)

bekliyoruz neresidir bu site veya mağaza...

bekliyoruz neresidir bu site veya mağaza...

Yine aliexpress uzerinde bir mağaza. Kendisine ilk geçtiğim pantlon siparisi 18 gunde geldi. Urun cakma yada kusurlu degildi. Ikinci pantlon siparisinide gectim 11 gunde geldi. Urun yine orjinal ve sorunsuz. Bunun uzerine magaza sahibine tessekkur ederek Turkiyeden oldukca fazla siparis gecen oldugundan ve kargo sureleri sebebiyle sorun yasandigindan bahsettim. Durumu konusuyoruz. Eger ki kendisi icin sorun teskil etmeyecekse referansimla alisveris yapacak kisilere mumkunse extra indirim yapmasini istedim. (Bu çok kolay olmayacaktır ama şansımızı zorlayalım:) ) bunun haricinde de dedigim gibi kendisinde olmayan urunleri talep uzerine getirip getiremeyecegini ve urunleri turkiyeye ucretsiz kargo ile.gondermesini konusuyoruz. Bakalim anlasirsak yonlendirecegim magazaya herkesi :)

Yine aliexpress uzerinde bir mağaza. Kendisine ilk geçtiğim pantlon siparisi 18 gunde geldi. Urun cakma yada kusurlu degildi. Ikinci pantlon siparisinide gectim 11 gunde geldi. Urun yine orjinal ve sorunsuz. Bunun uzerine magaza sahibine tessekkur ederek Turkiyeden oldukca fazla siparis gecen oldugundan ve kargo sureleri sebebiyle sorun yasandigindan bahsettim. Durumu konusuyoruz. Eger ki kendisi icin sorun teskil etmeyecekse referansimla alisveris yapacak kisilere mumkunse extra indirim yapmasini istedim. (Bu çok kolay olmayacaktır ama şansımızı zorlayalım:) ) bunun haricinde de dedigim gibi kendisinde olmayan urunleri talep uzerine getirip getiremeyecegini ve urunleri turkiyeye ucretsiz kargo ile.gondermesini konusuyoruz. Bakalim anlasirsak yonlendirecegim magazaya herkesi :)

sen anlaşmadan verde bi bakalım indirimsizede razıyım :)

Satıcılar böyle indirimlere olumlu yaklaşıyorlar örneğin donanımhaber de de aynısı var bir kişi konuşup anlaşıyor ürün alırken satıcıya msj atıyoruz örn donanımhaber den geldiğini söyleyince indirim yapıyordu aynı şekilde yapılabilir iyi bir mağazadan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AliExpress Güncel Kampanyaları #22.10.2015

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir paylaşım yapamıyordum. Artık bazı sebeplerden ötürü arada sırada paylaşım yapabileceğim. Umarım ürünler işinize yarar. Hayırlı günler. :cat:

Wheel Nuts Covers Green (20 Adet) Fiyat: $7.09

LİNK: http://goo.gl/uUkjTY

Link çalışmıyorsa Ad.Block eklentisini devre dışı bırakıp tekrar deneyiniz.

2015 Version! BT Bluetooth Motorcycle Helmet Intercom Fiyat: $40.41

LİNK: http://goo.gl/K7Ps1a

High Quality Microfiber Car Cleaning Washing Cloth 30X70CM Fiyat: $1.00

LİNK: http://goo.gl/xgFfnZ

2Pcs CREE U5 Car Motorcycles LED Fog Lights 125W 3000LM Fiyat: $28.67

LİNK: http://goo.gl/mzZ0kc

Cycle Brake Remover Motorcycle Bike Chain Maintenance Cleaning Brush Fiyat: $3.55 (indirimi bekleyin)

LİNK: http://goo.gl/Ek9vQk

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba aldığınız pantalonlar hakkında bilgi vermeniz mümkün mü acaba ? su geçirmez dar paça kargo pantalon bakıyorum bende, satıcıların bir çoğu ile ingilizce anlaşamadık :)

1. mesajdaki mavi eldiveni aldım, fiyatına göre olanüstü güzel XL giyerdim eldivende bunuda XL aldım tam oldu :)

27 eylülde kargolanmış bugun 29 günde geldi elime

Ürünler orjinal mi?
En azından ürünleri gelen arkadaşların fikri nedir.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
1. mesajdaki mavi eldiveni aldım, fiyatına göre olanüstü güzel XL giyerdim eldivende bunuda XL aldım tam oldu :)

[url]http://i.hizliresim.com/qRJpVW.jpg[/url]

en iyi kararı vermişsin abicim...
geçen sene aynı eldiveni aldım... hala sapa sağlam kullanıyorum...
ve herkese de bundan almalarını öneriyorum...
eldivendeki tek eksik nokta en küçük parmağı yanındaki parmağa bağlamışlardı...
ben de kestim aradı parçayı :cherry: daha rahat oldu :cat:

[url]http://i.hizliresim.com/qRJpVW.jpg[/url]

Şu eldivenin 'S' bedeni olmayınca, gittim orjinal sp-8 aldım :queen:

Neden bu çinliler eldivenlerde M-L-XL den başka beden yapmıyorlar anlamış değilim :silent:

Eldivene karar veremedim ilk sayfadaki urun bitmis son onerdiginize bakiniyorum.

Istek yapabiliyor muyuz ? Bana bir cift dizlik gerekiyor. Ama bu masfalli plastik olan depoyu cizenlerden degil, corap gibi giyilenler de degil.

Spidi marka bi dizlik vardi su an hic bir yerde bulamiyorum.

Su urun veya muadili kaliteli ve mumkunse don lastigi ile baglanmayan bir dizlik onerisi var ise sevinirim ;

http://www.spidi.com/media/catalog/product/cache/13/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/s/i/six-days-and-k-net_1.jpg

en iyi kararı vermişsin abicim...
geçen sene aynı eldiveni aldım... hala sapa sağlam kullanıyorum...
ve herkese de bundan almalarını öneriyorum...
eldivendeki tek eksik nokta en küçük parmağı yanındaki parmağa bağlamışlardı...
ben de kestim aradı parçayı :cherry: daha rahat oldu :cat:

parmak kopmalarına veya yana doğru ayrılarak kırılmaması için bir önlemdi o yahu:/
alpinestarsın orjinalinde de var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar