AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

r48

Montaj parcalari takim halinde satiliyor genelde. Su gecirmez kabi podu sehpasi cirti banti alayi takiminin icinde oluyor

doğrudur hocam ama ince parçalar varmış mesela titreşim önleyici vs gibi. motora bağlayıp motorda da iz kalsın istemiyorum o yüzden ne yapıp ne almalıyım bunun cevabını alırsam daha iyi olur

bu ürün araba için. Motosiklet kullanımının uygun olacağını düşünmüyorum. Rüzgara dayanamaz ve olur da bir itin çekip almasına dayanamaz

hocam yapıştırıcam da daha sonra sökmem gerekirse çift taraflı bant sıkıntı çıkarır mı bana?

3M in orjinal yapışkanı olursa sıkıntı çıkarmaz diğer çakma ürünler ısı değişikliğinden zamanla bozulabiliyor .Yapışkanı çıkartırken çok dikkat etmek lazım malum çok güçlü bir şey öyle ha diyince çıkmıyor :) yüzeyi çizmemek önemli

r48

3M in orjinal yapışkanı olursa sıkıntı çıkarmaz diğer çakma ürünler ısı değişikliğinden zamanla bozulabiliyor .Yapışkanı çıkartırken çok dikkat etmek lazım malum çok güçlü bir şey öyle ha diyince çıkmıyor :) yüzeyi çizmemek önemli

işte nasıl çıkarırız hocam bana önemli olan :D var mı bunun bir yolu ürünü?

yapılabilecek en iyiy şey ısıtmaktır çizmeyecek bir aletlede yapışkanı ufak ufak kaldırırsanız izi kalmaz ben aynı şekilde kaskımdan sökmüştüm sorun olmadı

Ferhat Kars kardeşim...
Ben 2 aydır o çizmeleri kullanıyorum.... bi sıkıntı yok.... ama gümrükte 55 lira gibi vergi verdim... vergisiz almanın yolları da var. Faturada fiyatı düşük göstertmen lazım... gelelim bota... benim ayaklarım normalde hem çok geniş hem de bacaklarım kalındır... 45 numarayı sipariş ettim... ilk kullanımlarda bot sığmadı ama şimdi fena değil... ama tavsiye istersen... eğer istanbulda yaşıyorsan git bir firmaya. Daha yumuşak ve kullanışlı hem de hemen hemen aynı fiyata botlar var....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar merhaba. Bi heriften ürün aldım, ürün bana gelmedi. Dispute açtım, oda full refund yapıcam dedi bende accept dedim. Oysa ki herif 0 refund yapmış, yanlışıkla kabul ettim. Mesaj attım adama cevap vermedi. Aliexpresse durumu bildirdim bana mail attı şimdi ama ne yazdığını tam anlayamadım. İngilizcem az çok vardır ama bu ağır geldi. Bi yardımcı olacak var mı çeviri yapmakta?

nLR4ER.png

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ferhat Kars kardeşim...
Ben 2 aydır o çizmeleri kullanıyorum.... bi sıkıntı yok.... ama gümrükte 55 lira gibi vergi verdim... vergisiz almanın yolları da var. Faturada fiyatı düşük göstertmen lazım... gelelim bota... benim ayaklarım normalde hem çok geniş hem de bacaklarım kalındır... 45 numarayı sipariş ettim... ilk kullanımlarda bot sığmadı ama şimdi fena değil... ama tavsiye istersen... eğer istanbulda yaşıyorsan git bir firmaya. Daha yumuşak ve kullanışlı hem de hemen hemen aynı fiyata botlar var....

aynı bottan bir kardeşime aldık, biz de gümrük verigis bekliyorduk ama 50 kuruş damga vergisi ödedik sadece. posta görevlisi kapıya kadar da getirdi :)

şu an ki dolar kurunda pek mantıklı değil, gümrük verigis de eklenirse 250 tl maliyeti var.

saç kurutma makinesi ile ısıtacaksın, o malzeme zaten sakız gibi yumuşayacak, ondan sonra yavaşça sökeceksin. hiç iz kalmayacak.
youtube da bununla ilgili videolar var.
https://www.youtube.com/watch?v=0GBvrUR3eYk

r48

saç kurutma makinesi ile ısıtacaksın, o malzeme zaten sakız gibi yumuşayacak, ondan sonra yavaşça sökeceksin. hiç iz kalmayacak.
youtube da bununla ilgili videolar var.
https://www.youtube.com/watch?v=0GBvrUR3eYk

hocam müthişsin. kask neysede motorda çıkarırken iz falan kalırsa kötü:)iyi oldu bunu öğrendiğim

Yeterli değil. Daha önceden tecrübe ettim. Çabuk kırılıyor. Birde çinden gelen vakumlu yapıştırgaçlı şeyler biz motosiklet sürücülerine pek yaramıyor. Genelde dümdüz, parlak, cam gibi yüzeylere yapışıyor. Boya üzerine güzel yapışanını görmedim. Gopronun orjinal vakumlu aparatı yamuk yüzeylerde bile canavar gibi tutuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

r48

Yeterli değil. Daha önceden tecrübe ettim. Çabuk kırılıyor. Birde çinden gelen vakumlu yapıştırgaçlı şeyler biz motosiklet sürücülerine pek yaramıyor. Genelde dümdüz, parlak, cam gibi yüzeylere yapışıyor. Boya üzerine güzel yapışanını görmedim. Gopronun orjinal vakumlu aparatı yamuk yüzeylerde bile canavar gibi tutuyor.

sağolun hocam araştırıyorum hemen. fiyatları da güzelmiş ama maşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar