Alemin paşası Suzuki Inazuma

Motosikleti
Ns200 15"
Ne guzel işte kelleyi kurtardin her turlu 😁😁. Bizim her an gidebilir bi isyana bakar valla.:ROFLMAO::ROFLMAO:

Evvelce paşa idim, fermanım ile cihan titrerdi; sonra topçu olup gülleleri semaya savurdum. Amma velâkin kaderin cilvesiyle her iki makamdan dahi tard olunup, âhirde velespit tamirciliğiyle mükellef kılındım. Meğer bizim kısmetimiz fetih değil, varyatör söküp karbüratör temizlemek imiş. Artık cenk meydanı değil dükkân köşesi benim meydanım; gülle değil civata sıkarım.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Evvelce paşa idim, fermanım ile cihan titrerdi; sonra topçu olup gülleleri semaya savurdum. Amma velâkin kaderin cilvesiyle her iki makamdan dahi tard olunup, âhirde velespit tamirciliğiyle mükellef kılındım. Meğer bizim kısmetimiz fetih değil, varyatör söküp karbüratör temizlemek imiş. Artık cenk meydanı değil dükkân köşesi benim meydanım; gülle değil civata sıkarım.
Abi benim Türkçe A2 seviye, sayısalcıyım ben. Çevirisi gelirse beğeneceğim inş., aksi halde küfür etsen "Eyvallah" diyebilirim.

Karbüratör temizliği yapan adam ustadır abi, net.

Motosikleti
Ns200 15"
Abi benim Türkçe A2 seviye, sayısalcıyım ben. Çevirisi gelirse beğeneceğim inş., aksi halde küfür etsen "Eyvallah" diyebilirim.

Karbüratör temizliği yapan adam ustadır abi, net.
Abi heryerden benim dötüme tekme vurdular "sende bir mok" olmaz dediler az daha topun ucuna koyup sınır dışı edecekleri vakit kaçtım ve velespit tamirhanesi açtık.

Bu arada abi Allah aşkına karbüratör temizliği yapmanın neresi zor yahu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar