Aleme Kafa Tutan Arkadaşlar Mutlaka İzleyin ::)

motosiklet nasıl bir şeyse , ufağı olsun büyüğü olsun adamı garip psikolojik durumlara sokuyor:)

sinekmi geçti:queen:

motosikleti hiçbirşeye değişmem,ama bunları görünce motosikleti bırakıp ehliyetimi geri veresim geliyor:)

Bu konuda çok ciddiyim bizzzat kendi arkadaşlarımın ağzından duyuyrum üstelik apaçiler
Adamın altında Orjinal 125cc Çinli var Işıklarda yanımıza 600RR geldi yeşilde adam uzadı gitti bizimkinin dediği lafa bak arkamda sen olmasan geçerdim onu dedim olmu kafanmı iyi yok olum benim motor çok iyi kalkıyor diyor :p
Bi arkadaşım daha var ondada 150cc Cg var O tam Apaçi herkeze diyor anahtarına felan yapak dedim olmu görende altında 600lük var sanar oda diyoki 600Lük geldin 3e 4 e kadar beraber gideriz sonra o uzar diyo dedim doğrudur kanka :queen:
Eminim 8,10 hp Cg kullanıpda Yüksek Hacimli SS lere kafa tutan çok vardır

bide şu var şehir içinde 600 lüğü çok rahat geçerim onlar uzun yol motoru :)

cem yılmaz bir gösterisinde diyorduya; "Aynı oksijeni tüketiyoruz, adam içerde onunla ne yapıyorsa artık... ortaya bu sonuç çıkıyor". ama bence güzel bir kafa hali ya.. düşünsene adam onunla mutlu ..:) alemin kralı o... var mı içimizde başka alemin kralı... bırakın yaşasın gençler kafalarını.. (yüzümde aptal bir gülümseme bıraktıkları için kendilerine teşekkür ediyorum)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah'tan altlarında litrelik makine yok. Yoksa bunlar krallıgını ilan eder,bagımsız devlet ister :queen:

Motosikleti
1050XT
Bu tipler Yüzünden "Motorcu" Kötü Bir intiba oluşturuyor.
Görüldükleri yerde Haşere Kimyasalları ile İtlaf Edilmeliler.

"Alem buysa yargıcı biziz" bunlar kamyoncu olmalıymış yanlış araç kullanıyorlar :queen:

Aboovvvv,,

Burası meşhur mulholland virajı değil mi, ne hale gelmiş be :>

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar