Alanya'da Motosiklet Patladı. 2 Yaralı.

11275787.jpg

Özgür YILMAZ-Teoman ERİŞ/ALANYA(Antalya), (DHA) 9 Ağustos 2010

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Kleopatra Plajı yanındaki yolda bir motosiklette meydana gelen patlama sonucu 2'si Danimarkalı turist 3 kişi yaralandı.

Bugün saat 15.50'de Kleopatra Plajı yanındaki Atatürk Caddesi'nde, cip ile otomobil arasındaki motosiklette, belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada 2'si Danimarkalı 3 kişi yaralandı. Motosikletin önündeki ve arkasındaki iki araçta da hasar oluştu. Emniyet Müdürlüğü'ne 200 metre mesafedeki olay yerinin yakınındaki bir otelin restoran ve bar bölümünün camları kırıldı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere götürüldü.

Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, “Arkadaşlar inceliyor. İlk tespitimizin LPG ile bağlantılı bir patlama olduğu yönünde. 2 yabancı ve 1 Türk yaralı var. Motosikletin LPG'li araca arkadan çarpması sonucu olabilir. Yaralılarda ciddi bir şey yok” dedi.

Son düzenleme:
Hayret bi şi...

Yapacak bir şey de yok. LPG li araçlardan uzak duralım demenin bir faydası da olmaz.

Cana gelcek mala gelsin. Yaralılara geçmiş olsun.

Yanında ki X5 mafolmuş benzin bu kadar hasar yapamaz. Bomba olması muhtemel motor paramparça

hmm alev alıp patlamış dicem ama önündeki ve arkasındaki araçlar çoktan uzaklaşmış olurdu diye düşünüyorum... durup dururken de patlaması garip. Geçen de arkadaşa anlatıyodum bacaklarımızın arasında tank gidiyoruz ya patlarsa ölmekten daha kötü demiştim erkek adama :), saçmalama demişti şimdi iyiden huylandım :) yaralananlara büyük geçmiş olsun

İlk defa duyuyorum. Böyle birşey mümkün olmadığına göre bomba olabilir.

bana da bomba gibi geldi. diyelim motor patladı bi sebepten ama neresi patlayabilir. en fazla kabloları tutuşur çatır çutur sesler gelir. böyle bi patlama olacak bir yeri oldugunu sanmıyorum motosikletlerin. bomba bencede.

Bi motorsikletin bu şekilde yanıp patlaması bence de çok zor. yaralılara inş bişey olmaz. Dşmanıma böyle olay yaşatmasın Allahım

Benzin şamandırasının içindeki elektrik devreleri neden benzini patlatmaz anlamıyorum. :)

Yani araca çarpıp LPG yüzünden patlama olduysa ve haber başlığını da "MOTOSİKLET PATLADI" diye atıyorlarsa helal olsun ne diyelim...

bi motorun patlamadığı kalmıştı...
daha neler göreceğiz bakalım.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onlar kıvılcım çıkaracak kadar güçlü değil arkadaşım. deponun içine yanan sigara atmadıkça imkanı yok patlamaz.

Benzin şamandırasının içindeki devre(rezistans) sadece (-)uca bağlıdır,yani oraya elektrik gitmiyor diye biliyorum.

ben benzinin yanması için alev gerekiyormus dye duydum benzinin içine sigara attarsan sönermiş denemedim tabi :)

benzin motor bloğunun içinde yanıyo depoda değil ki :) zaten limitli miktarda benzin giriyo bloğa, onun da amacı zaten yanması ki pistonlar hareket etsin. Aşırı patlamada en fazla motor bloğu dağılır, pistonlar falan kırılır, daha büyük bir patlama yaratacak kadar benzin gitmiyo yanma odasına.

Benim anlamadığım arkadaki x5 pert oluyo ama motorun üstündeki kişilerde ciddi bir yaralanma olmuyor. Haber tam detaylı değil sanki zaten son paragrafta motorun LPG li araca çarpmış olduğundan/olabileceğinden bahsediliyo. Ama x5in önü başka bir araca çarpmış gibi, patlama o kadar göçertemez kaportayı.

Bence motordan kaynaklanan bir sorun yok :)

benzinin motorda ateşlendiğini biliyorum arkadaşım altımdaki motordan bi haber değilim eski motorumun nerdeyse bütün arızalarını kendim giderdim demek istediğim farklı bişey sen farklı şeylerden bahsediyorsun.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar