- Konu Yazar
arkadaslar içim içime sıgmıyor mondial 150 rs aldım.... motor ucuyo yaaaa...super daha ilk kullandım...cok sevınclıyım bıtek calınır dıye korkuom...bakın noldu ama ben gıdıyorum motorun plaka yok ehlıyet yok yanımda hemen trafık polısı ınannın ılk kullanmam olmasına ramen korkumdan 80 bastım hemde o karısık trafıkte....sımdı bazılarımız dıyordıkı motorun ustunde gıdınce kendını tutamazsın basarsın gaza ben buna ınanmazdım ama onum bosaldımı bır basıyorum gaza goreceksınız.....super bırsey motoru bılen bılır... ama kasksız asla bınmem... arkadaslar 10 ytl ye deponun yarısı doldu valla ben 4/1 dolar dıye tahmın ettmıstım....bıde sımdı 60 la fılan gıderken gazı bırakınca motor yavaslıo sankı yavas yavas fren yapar gıbı.....arkadaslar onu bırakında bakın neye cok guldum kullanım kıtapcıgında aynen boyle yazıyor ilk 500 km de 30 1000 e kadar ise 60 ı gecemeın lan motorla 30 yapılırmı hıc dalga mı gecıolar ayrıca ehlıyete nezaman gırebılırım dogum tarıhım 17 agusts 1989 agustosda 17 e gırecem sımdı gırsem agustostamı verrırler yoksa alabılırmıyım...:cat:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************