alacam dedım ve aldım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım yeni doğmuş çocuk gibisin ama ilk önce bir kaç önlemini al motora 250-500 km abanma yani ilk gün polisten kaçtığın gibi zaten çin mallarının halini biliyorsunz sağlamı bile dayanmıyor eğer sen böyle yaparsan formda 1 ay içinde başlayacaksınız motorum bozuk motorum bozuk diye bence kendine biraz dikkat et yani motorun zorlama o kitlenme meselesi ise silindirin daha yeni ve sen gaz kesince hemen kısıyor kendini çünkü pistonun daha ham ve alışması lazım bence 40/50 km yi geçme sonra çok ağlarsın bak demedi deme

hayırlı olsun dostum, bu arada bizi motorla ilgili görüşlerinden mahrum bırakma.merak ediyorum bu motoru bende almayı düşünüyorum ama daha ehliyet yok.bakalım alırsam ehliyeti bende ilk böle bi motorla başlamak istiyorum.

okan walla ben senden sadece 2gün büyüğüm bende 15ağustos 1989 iyimi ben araştırdım tam doldurduktan bir gün sonra gel kayıdını yapalım dediler yani 16 ağustos 2006 da gel dedi bana ancak o zaman alırsın sen 18 ağustosta alırsın yoksa olmuyo güzel etmişsin ama ilk kulanıma dikkat et motorun hayatı rodaj ben çok dikkatli kullandım haojün as125 mtor çok sağlıklı çok dikkat et basma yüklenme ilerde çok kötü çıkar acısı motor yürümez masraf açar başına bela olur anlıcaan çok dikkat et şiddetle söylüyorum hemde bu arada motora alışırsın bazen motordan istemediğin tepki alabilirsin örnek viraj dönerken savurma falan motor rodajda alışana kadar sende iyice ısınırsın sonra yollar senin accayiip heveslisindir ilk motor çok süper oluyo halada benimiçin z<evkli ama ilk 1hafta üff mükemmeldi............

sizi dinledim bundan sonra 40 ı gecmek yokkkk.... full manıac motor canavar gıbı cok guclu bır motor su ana kadar en ufak sorunum olmadı motor sabahları dahı en gec 2. sefer calısıyor soyle 1 ay falan gecsın ben yazarım o zamana hersey belllı olur.....

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hayırlı uğurlu olur inşallah, ama ne olur dikkatli ve yavaş ol. Motor gözüne ufak tefek gelebilir "lan çok kolay basıyom gidiyor" gibi düşünsende 80-100 km/h hızlar hayati tehlike taşır. Hevesini ve heyecanını anlıyorum, ama ne olur alışana kadar tek başına ve yavaş kullan.

Motosikleti
Su Motoru
Motosiklet hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Aldığın motoru ne için ve hangi amaca hizmet için aldıysan ona göre kullan. Bir enduro ile hız yapmak ve bir scooter ile dağlara tepelere tırmanmak motosikleti yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz ...

okan4037' Alıntı:
sizi dinledim bundan sonra 40 ı gecmek yokkkk.... full manıac motor canavar gıbı cok guclu bır motor su ana kadar en ufak sorunum olmadı motor sabahları dahı en gec 2. sefer calısıyor soyle 1 ay falan gecsın ben yazarım o zamana hersey belllı olur.....

doğru kararı vermişsin tebrikler:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar