Alacağım Ekipmanlara Fikirleriniz

Tamam biliyorum milyon tane böyle başlık var. Ben alacağım ürünleri buraya yazacağım eğer karşı çıkıp yerine başka önerirseniz de memnun kalırım...

Genel itibariyle yalnız kullanacağım ama annem ve ya 1-2 arkadaşımı da artçı olarak alacağımdan;

2 kask
2 diz-dirseklik

düşünüyorum...

Bütçe toplam 1100 1200 tl ekipman için...

Kendi kaskım için AGV K-3 540 TL
Mont Venom Air Racing 250 TL
Eldiven Venom 100 TL
Prosev Dizlik-Dirseklik Set 50 TL

Pantolon ve bot düşünmüyorum açıkçası şimdilik.

Artçı Kaskı : Free-M ya da LS2 yaklaşık 100 TL
Eldiven 50-100 TL

Siz ne düşünüyorsunuz. Kısmetse 2 haftaya alacağım motoru bunlarıda tamamlayayım diyorum. Artçı için fazla mı ücretler kendim için az mı ?

Teşekkürler kazasız günler.

Tamam biliyorum milyon tane böyle başlık var. Ben alacağım ürünleri buraya yazacağım eğer karşı çıkıp yerine başka önerirseniz de memnun kalırım...

Genel itibariyle yalnız kullanacağım ama annem ve ya 1-2 arkadaşımı da artçı olarak alacağımdan;

2 kask
2 diz-dirseklik

düşünüyorum...

Bütçe toplam 1100 1200 tl ekipman için...

Kendi kaskım için AGV K-3 540 TL
Mont Venom Air Racing 250 TL
Eldiven Venom 100 TL

Pantolon ve bot düşünmüyorum açıkçası şimdilik.

Artçı Kaskı : Free-M ya da LS2 yaklaşık 100 TL
Eldiven 50-100 TL

Siz ne düşünüyorsunuz. Kısmetse 2 haftaya alacağım motoru bunlarıda tamamlayayım diyorum. Artçı için fazla mı ücretler kendim için az mı ?

Teşekkürler kazasız günler.

100 liranın altına alacağın kask yerine artçının cüssesine göre bir tencere koy aynı işlevi görür. Muhtemelen daha rahat olur, aynı oranda korur.

Şaka bir yana bence biraz sık da artçıya güzel bir kask al.

ne yaptın hocam artçıda insan :)

hocam ne bileyim haftada 1 gün falan binecekler diye çok üstelemedim zaten valide de burada trip attı :) siz tavsiye edin bir bakayım zahmet olmazsa :)

100 liranın altına alacağın kask yerine artçının cüssesine göre bir tencere koy aynı işlevi görür. Muhtemelen daha rahat olur, aynı oranda korur.

Şaka bir yana bence biraz sık da artçıya güzel bir kask al.

peki hocam var mı öneriniz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar