Al Yazmalım

Geçen gün bende bi ayaküstü izledim baya motorlar dahil diziye güzel yani:mrgreen:

defalarca izledim croos'a bi ilgi doğdu bende cross motor ilanlarına bakar oldum :) baya etkiliyor insanları

defalarca izledim croos'a bi ilgi doğdu bende cross motor ilanlarına bakar oldum :) baya etkiliyor insanları

Gerçekten o sahneler etkiliyor ama o makinanın fiyatını görünce o etki uçup gidiyor :) Cross hakikakten zevkli çekici birşey ama pahalı hobi biraz.

Cross motorlari gorunce izleyim dedim ama artik antrenman da olsa gostermiyorlar...kariyerini askla takas eden genci izliyoruz. yazik oldu Ilyas'a :santa:

dizideki motor kanuni tiger 250 değil miydi? Mct 250 denmiş ben mi yanlış gördüm acaba?

Benim izlediğim ilk bölümünde MCT 250 idi son bölümünü izleyemedim değiştiyse bilmem:silent:

Çok saçma sahneleri war.İlyas günün her zamanı elini kolunu sallaya sallaya kızı kaçırıyor sonra geri bırakıyor.Nasıl oluyorsa.Birde ne zaman hatunla izlesek kavga ediyoruz.Hatun biryerlerden bizim yaşadığımız olaylara bağlayıp her seferinde dalıyor bana.

evet biraz abartilmis, bir tarafta hep kiz arkadasi bir tarafta da motor...ne askmis anlamadim (aska inanmam)...sanki da cok iyi anlasiyorlar birbirlerini tamamliyorlar da ayrilmak istemiyor kizdan, maynak midir nedir hayatini firsatii kaciriyor belki da :)

evet biraz abartilmis, bir tarafta hep kiz arkadasi bir tarafta da motor...ne askmis anlamadim (aska inanmam)...sanki da cok iyi anlasiyorlar birbirlerini tamamliyorlar da ayrilmak istemiyor kizdan, maynak midir nedir hayatini firsatii kaciriyor belki da :)

aşka inanmazmısın? e motosiklet tutkusuda bi aşktır! aşk sadece kadın erkek ilişkisinden ibaret değildir :)

Bu akşam izleyin arkadaşlar. Dizide ben ve 10 arkadaşım daha rol aldık.Artiz olduk yani. Dün de bazara gittim inadına. :)

bu bölümü kacırmayın sıyah beyaz montu bayan benım orda ızleyın baya eglencelıD:

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:16 ----------

evet mct hatta bzm arkadas sattı onlara 1000 liraya alıp 2000liraya:D

3 gün boyunca yapılan çekimler 10 saniye içinmiymiş la. İzlemiyom la vazgeçtim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar