Çöpçü dışkı yemez, dikkatli bakıldığında ağzından makarna gibi çektiği dışkıları çaktırmadan solungaçlarından attıklarını görebilirsiniz.
Çoğu balık yavrularını yer. Eğer çok bitki olursa akvaryumunda yavrular kendilerini saklayıp koruyabilirler, tabi yine büyük çoğunluğu yenir. Ben ilk başladığımda bunu bilmiyordum akvaryumda 3-4 yavru buluyordum dünyalar benim oluyordu. Sonra yavruluk diye bişey duydum ve bir lepistesten 97 yavru çıkabildiğine şahit oldum.
Bu arada tetrazonlar saldırgan balıklardır kuyruk avcılarıdır, kılıçkuyruk dersen iki erkek kılıç kuyruğu aynı akvaryuma koyarsan güçlü olan zayıf olanı canından bezdirir. Bence petshopu kafaya al sorun çıkaran balıkları geri götüreceğinin sözünü al için rahat olsun.
Fotoğraf hobinde varsa akvaryum hobinle birleştirip yarışmaya katılabilirsin benim gibi. Ama rakipler çok sağlam. :wiinkk:
http://www.akvaryum.com/Yarisma/resim.asp?islem=resimgoster&resim=2997
Bende bu foruma uyeyim resminde supermiş tebrik ederim akvaryum tutkunları bu forma baksınlar bence motosiklet dünyasinda motosiklet.net neyse akvayum icin akvaryum.com benim icin o dur:cat: