Akvaryum İle Uğraşanlar

Hort :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 PM ----------

Bu arada icemanlarım 7 gün ara ile ağzına yavru aldılar ilk yavruları acaba kaç tane dünyaya gelicek :)

Konuyu daha yeni gördüm akvaryum olayı 7 yaşımdan beri var bende.Birçok canlı doğuran ve cichlid türlerini ürettim.Şu an kafayı bitkili ile bozmuş durumdayım.:)

Hort 2 :)

Yeni bir akvaryum alıyorum ,tuzlu suda bekletirken balıkları(japon) damacanaya koysam (tabiiki damacana suyu ile beraber) yaşar mı acaba .Çok saçma bir soru oldu ama ..

Hava motoru ile birlikte ısıtıcıyı da koyarsan bir süre balıklar idare edebilir. 2 günden fazla tutacaksan ama damacana da ki suyun 3/1 ini yenilemen gerekir.

Hava motoru ile birlikte ısıtıcıyı da koyarsan bir süre balıklar idare edebilir. 2 günden fazla tutacaksan ama damacana da ki suyun 3/1 ini yenilemen gerekir.

Aslında öğrenmek istediğim damacana plastik olduğundan balıklarda herhangi bir zehirlenme olurmuydu .

Cevap için teşekkürler.:cat:

Damacana kısa sürede zehirlenme yapmaz. Zehirlenme yapsa bizde o damacanalardan su içiyoruz biz de zehirlenirdik.

Plastiğin doğada bir aşınma ve yokolma süresi var ve bu okadar kısa bir zaman değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar