fiyatlarını bilmiyorum ama yeni çıkan jel akülerden almalısın çok çok çok harika bişey herkes memnun..:cat:
Yuasa iyi markadır. Orjinal akünün değerlerinde kuru akü alman yeterli olacaktır.Jel akü hakkında bir bilgim yok. Ayrıca motorla akü arasında elektriği sağlayan parça neymiş onu'da anlamadım :silent:
elektrik akımını sağlayan-sarj olmasını sağlayan bi parçaymış.bende anlamıorm tam olarak
bilmemk ayıp diil öğrencez yavaş yavaş![]()
yarın sanayiye çıkıp bi şarz ettiriyim diorm olmazsa mecbur yenisini alıcam.
bide böyle bişy duydum ; motorla akü arasında elektriği sağlayan bi parça varmış ondanda olabilirmiş sorun .çnkü akü şarz olmuyo .o parçanın adını bilen varsa söyleyebilirmi?
ve yine kulaktan dolma bişy dicem ; benm alet aşırı yakıyo 1 km \230 ykr :mrgreen: şaka gibi dimibunada sebep olabilirmiş o parça.çnkü hertürlü ayar yapıldı hala yakıo..anlamıorumda allah kahretsin .bilen biri yardımcı olsun lütfen..
karbratör ayarları yapıldı buji temizlendi hava filtresi temizlendi am asonuç yine aynı. içiyo..:silent:ale:
jel akünün daha iyi oldugu söyleniyo :cat:
birde aküyüşarj eden kojektör var o arı zalı oldugundan akün boşalmış olabilir eger motoru aküsüz çalıştırdıgında farların yanıyosa konjektör saglam yanmıyosa konjektörün bozuk ondan olabilir akünün birmesi
motorunda bir sorun varsa belki bu konu sana yardımcı olabilir
http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/41569-sarj-kesti.html