Akü tavsiyesi?

arkadaşlar scooterimin aküsü tamamen iptal :p
kendi orjinal aküsü YUASA YTX7L-BS (12v 6ah 11*6*12.5 ) şimdi yeni bi aküye ihtiyacım var.
tavsiye edebileceğiniz makul fiyatta bir akü varmı?yada elinde olupta satmak isteyen ??
şimdiden teşekkürler

valla benim eski aküyü verim dicem ama.... neden bittiğine bakmak lazım ilk önce :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fiyatlarını bilmiyorum ama yeni çıkan jel akülerden almalısın çok çok çok harika bişey herkes memnun..:cat:

fiyatlarını bilmiyorum ama yeni çıkan jel akülerden almalısın çok çok çok harika bişey herkes memnun..:cat:

benimde aku almam lazim ama simdi kafami karistirdin. ilkten yuasa kuru akü die karar kılmıstım ama jel de olabilir
hangisi daha iyi varmi kullanan fikri olan??

Kuru akü ile jel akü sanırsam aynı şey yanılıyorda olabilirim :) Değilmiş arastırdım netten Kuru Akü ve Jel Akü diye farklı 2 grup varmıs...

Son düzenleme:
Ben sana kuru akü tavsiye ederim arkadaşım caracalına taktı çok memnun 30 ytl istersen söyle bana görüştüreyim sizi.

yarın sanayiye çıkıp bi şarz ettiriyim diorm olmazsa mecbur yenisini alıcam.
bide böyle bişy duydum ; motorla akü arasında elektriği sağlayan bi parça varmış ondanda olabilirmiş sorun .çnkü akü şarz olmuyo .o parçanın adını bilen varsa söyleyebilirmi?:)
ve yine kulaktan dolma bişy dicem ; benm alet aşırı yakıyo 1 km \230 ykr :mrgreen: şaka gibi dimi :D bunada sebep olabilirmiş o parça.çnkü hertürlü ayar yapıldı hala yakıo..anlamıorumda allah kahretsin .bilen biri yardımcı olsun lütfen..
karbratör ayarları yapıldı buji temizlendi hava filtresi temizlendi am asonuç yine aynı. içiyo..:silent::pale:

Yuasa iyi markadır. Orjinal akünün değerlerinde kuru akü alman yeterli olacaktır.Jel akü hakkında bir bilgim yok. Ayrıca motorla akü arasında elektriği sağlayan parça neymiş onu'da anlamadım :silent:

Yuasa iyi markadır. Orjinal akünün değerlerinde kuru akü alman yeterli olacaktır.Jel akü hakkında bir bilgim yok. Ayrıca motorla akü arasında elektriği sağlayan parça neymiş onu'da anlamadım :silent:

elektrik akımını sağlayan-sarj olmasını sağlayan bi parçaymış.bende anlamıorm tam olarak:)
bilmemk ayıp diil öğrencez yavaş yavaş :D

jel akü bakımsız kullan at cinsinden sağlam markalarıda iyi para seçim senin:)

ddh

birde sarj edilebilen aküler var onlar motorlara oluyor mu bir fikri olan var mı

yarın sanayiye çıkıp bi şarz ettiriyim diorm olmazsa mecbur yenisini alıcam.
bide böyle bişy duydum ; motorla akü arasında elektriği sağlayan bi parça varmış ondanda olabilirmiş sorun .çnkü akü şarz olmuyo .o parçanın adını bilen varsa söyleyebilirmi?:)
ve yine kulaktan dolma bişy dicem ; benm alet aşırı yakıyo 1 km \230 ykr :mrgreen: şaka gibi dimi :D bunada sebep olabilirmiş o parça.çnkü hertürlü ayar yapıldı hala yakıo..anlamıorumda allah kahretsin .bilen biri yardımcı olsun lütfen..
karbratör ayarları yapıldı buji temizlendi hava filtresi temizlendi am asonuç yine aynı. içiyo..:silent::pale:

jel akünün daha iyi oldugu söyleniyo :cat:
birde aküyüşarj eden kojektör var o arı zalı oldugundan akün boşalmış olabilir eger motoru aküsüz çalıştırdıgında farların yanıyosa konjektör saglam yanmıyosa konjektörün bozuk ondan olabilir akünün birmesi

motorunda bir sorun varsa belki bu konu sana yardımcı olabilir

http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/41569-sarj-kesti.html

Son düzenleme:
aküden yana ben cok cektim.hala cekiyorum.benim akünün ömrü bitik buna ramen uzatmaları oynuyorum.piyasada 12v 6ah akü dolu ama benim motor için akü yok denecek kadar az sadece yuasa da var.12v 4ah fiyatı bir sordum 90 ytl fiyat cekti.ohaa dedim almıyorum.bizim arabanın aküsünü 65ytl ye aldım mutlu hemde.şimdi şarj ettirip ettirip duruyorum.şarj olamyana kadar devam.

jel akünün daha iyi oldugu söyleniyo :cat:
birde aküyüşarj eden kojektör var o arı zalı oldugundan akün boşalmış olabilir eger motoru aküsüz çalıştırdıgında farların yanıyosa konjektör saglam yanmıyosa konjektörün bozuk ondan olabilir akünün birmesi

motorunda bir sorun varsa belki bu konu sana yardımcı olabilir

http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/41569-sarj-kesti.html

teşekkürler linki inceliyorum saol:cat:

peki neden yakıyor bu alet .yapmadığım şey kalmadı...:pale:
1km-yakşaık 250 kuruş yakıyo:salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar