aküyü bedavaya doldurttumşimdi çok rahat yenisi gibi çalışıyor aküyü motor şarj ediyormu diye baktılar şarj ediyormuş sorun kalmadı
![]()
aküyü bedavaya doldurttumşimdi çok rahat yenisi gibi çalışıyor aküyü motor şarj ediyormu diye baktılar şarj ediyormuş sorun kalmadı
![]()
akü almanı öneririm . scooterlerdeki ayak marşı .. çok orunlu kaldıgında kullanlılması için dizayn edilmiştir.. kick start dişlileri zarar görürse kırılır ve işlevini yerine getiremez ... bu da demektirki daha çok masraf .. bu zden akü almanı tavsiye ederim ..
Eskiden marş motorumu vardı?Antalyanın ilk marşlı motoru vespaydı halada görüyorum hatta babamın arkadaşı direğe vurmuş,sadede geleyim eğer motor çalışrken basarsan dişliler dağılır![]()
akü 5 yıl garantili 60 km uzakta bulunan memleketimden almıştım ve bu bayramda geri iade edicem zaten ilk aldığımda akü motoru tam olarak düzenli çalıştırmıyordu
aküyü bedava doldurmuştum ama sabaha yine zor çalıştı bende baktım suyuna suyu boşalmış,sonra saf su ekledim hatta zemzem suyu ekledimsonra yine bedavaya doldurttuğum yere gittim içinde su yokmuş kattım yine bedavaya doldurttum bu sefer yine heybetli çalıştı sabaha yine boş
bugün mecburen yeni akü alıcam motorun yağını değiştircem birde bujiyi değiştircem
buji 3 yıldır nerdeyse 4 yıl olacak hiç değişmedi![]()