Akü sorunu

aküyü bedavaya doldurttum:) şimdi çok rahat yenisi gibi çalışıyor aküyü motor şarj ediyormu diye baktılar şarj ediyormuş sorun kalmadı:)

1 saat durdu akü ve doldu,bir iki vida vardı sıkılması gereken yüzsüzlük etmeden rica ettim onlarıda sıkıştırdı abi :)

akü almanı öneririm . scooterlerdeki ayak marşı .. çok orunlu kaldıgında kullanlılması için dizayn edilmiştir.. kick start dişlileri zarar görürse kırılır ve işlevini yerine getiremez ... bu da demektirki daha çok masraf .. bu zden akü almanı tavsiye ederim ..

akü almanı öneririm . scooterlerdeki ayak marşı .. çok orunlu kaldıgında kullanlılması için dizayn edilmiştir.. kick start dişlileri zarar görürse kırılır ve işlevini yerine getiremez ... bu da demektirki daha çok masraf .. bu zden akü almanı tavsiye ederim ..

Eskiden marş motorumu vardı?Antalyanın ilk marşlı motoru vespaydı halada görüyorum hatta babamın arkadaşı direğe vurmuş,sadede geleyim eğer motor çalışrken basarsan dişliler dağılır:)

Eskiden marş motorumu vardı?Antalyanın ilk marşlı motoru vespaydı halada görüyorum hatta babamın arkadaşı direğe vurmuş,sadede geleyim eğer motor çalışrken basarsan dişliler dağılır:)

çalışırken arkama binecek biri olurken ona bile söylüyorum buna basarsan (elimle gösterip) giderken 12 takla atarız atmassakta kesin bir yere gireriz diyorum önce oraya bakıyorlar sonra biniyorlar oraya basmamak için elinden(ayağından) geleni yapıyorlar:)

Merhaba sorununu masrafsız olarak çözdüğüne sevindim:= fakat akünü 3 ay önce aldığından söz etmişsin, merak ettim akünün garantisi yok mu?

akü 5 yıl garantili 60 km uzakta bulunan memleketimden almıştım ve bu bayramda geri iade edicem zaten ilk aldığımda akü motoru tam olarak düzenli çalıştırmıyordu

aküyü bedava doldurmuştum ama sabaha yine zor çalıştı bende baktım suyuna suyu boşalmış,sonra saf su ekledim hatta zemzem suyu ekledim :) sonra yine bedavaya doldurttuğum yere gittim içinde su yokmuş kattım yine bedavaya doldurttum bu sefer yine heybetli çalıştı sabaha yine boş:)

bugün mecburen yeni akü alıcam motorun yağını değiştircem birde bujiyi değiştircem

buji 3 yıldır nerdeyse 4 yıl olacak hiç değişmedi :)

akü 5 yıl garantili 60 km uzakta bulunan memleketimden almıştım ve bu bayramda geri iade edicem zaten ilk aldığımda akü motoru tam olarak düzenli çalıştırmıyordu

aküyü bedava doldurmuştum ama sabaha yine zor çalıştı bende baktım suyuna suyu boşalmış,sonra saf su ekledim hatta zemzem suyu ekledim :) sonra yine bedavaya doldurttuğum yere gittim içinde su yokmuş kattım yine bedavaya doldurttum bu sefer yine heybetli çalıştı sabaha yine boş:)

bugün mecburen yeni akü alıcam motorun yağını değiştircem birde bujiyi değiştircem

buji 3 yıldır nerdeyse 4 yıl olacak hiç değişmedi :)

Üstadım, sen benim yukarda dediğimi bi uygula istersen. akşam akü başını sök. Ceyran kaçağı olmadığından emin ol.

aküyü değiştirdim motor rahat çalışıyor bence aküdendi, sorun yarın kesin belli olur

ceyran kaçağı olup olmadığını yarınki testten sonra bakarım artık:)

yeni aldığım akü sorunsuz :)

sorun eski aküdeymiş eski akünün sorunu ne bilmiyorum

sizce akü yeni alındığında içine su gibi şeyler dolduktan sonra şarj ediiyormu? birde aküye katılan su elektrolit var bide sanırım, o 1 saat içinde aküden kayboluyormu aküdeki birşey onu çekiyormu?

sadeceo sana tavsıyem eger 2 icinde akude bıterse yada marşı cevırme sesınde bır degısıklık olursa aksam kutup basları sok benımde aynı sorun basıma geldı akuyu sarja baglıyodum ıkı gun sonra aku bıtıyodu dedım herhalde altarnetor gıttım motorcuya olctu bıctı saglam dedı 2 gun sonra aku yıne bosaldı ayak marşıda bozuldu o sınırle aktarma fılan calıstırdım gıttım ıs yerıne bır daha sarja baglattım ondan sonra dedım herhalde devrede bır yerde kacak var sadece bınecegım zamanlar takıyom kutup basları sorunsuz gıdıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar