Akü sıfır marş basmıyor

merhaba arkadaşlar honda today motorsikletim için bugün gidip bi akü aldım aküyü bağladım sorunsuz tüm sistem çalışıyor sinyaller korna km ışığı hepsi sorunsuz ama marş tepki vermiyor sorun nerede acaba ? bundan önce sigortayı söküp eski aküyü ayakla kullanıyordum...sigortalarda doğru bağladım bilgisi olan varmı ? unutmadan ayakla basınca sorunsuz çalışıyor gene...

Son düzenleme:
marş tuşu bozuk olmasın kardeş. yada marş motoruna giden kabloları da kontrol etmende yarar var.Keyifli forumlar

_w_

kardeş şimdi farları aç marş tuşuna basınca far ışığı azalıyorsa ya da sönüyorsa ya da tuşa basınca "gıyk gıyk" ses geliyosa aküde sorun vardır. ama tuşa basınca hiç bi şey olmuyorsa tuşta yada marş motorunda sorun olabilir. Ya da akünün artı ucunda bağlı olan kabloları kontrol et. (benimkinde bi tesisat bi de marj motoruna giden 2 kalın koblo vardı) ondan diyorum.. . şimdiden kolay gelsin..

ihtimalleri söylüyorum aküyü yanlış bağladın sigorta attı veya marş düğmen arızalı veya marş motoru kömürlerin bitik ve diğerleri :) kolay gelsin.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS

marş rölesini bul... eline bi tornavida al ve röledeki iki ucu birleştir...marş motorun dönecek mi dönmeyecek mi haber ver...
marş motorun dönmezse akü ile marş rölesi arasında bir sıkıntı vardır...kablo sigorta vs... bu işlem için kontak açmana gerek yok....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar