akü hakkında bir tartışma

N11 üzerinden aldıgım akünün artı kutup başı eriyik çıkınca iade ettim ve "bana yeni üretim akü gönderin" dememe rağmen en az 2 sene rafta kalmış raf ömrü dolmuş, sulu akülerin raf ömründen birhaber olan, hatta bunu tamamen inkar eden, raf ömrü diye bisey yok sonsuza kadar durur onlar diyen, cahil cühela satıcının bana ayıplı ürün gönderdiği yetmemis gibi tereyağ gibi yüzeye çıkma çabası. Kargo parası verdiğimle kaldım. Yalnız dikkat, "pil akü" icat edilmis bilen varmıydı? Akü zaten pil değilmidir yoksa? İki gün fazla uyudum neler neler değişmiş.

W29WYw.png

Hocam hiç uğraşma. ben tartışmanın konusunu bilmem.
fakat raf ömrü diye bir şey varsa hemen 0850 333 0011 nolu numarayı arıyorsun.
durumu anlatıyorsun. anında destek. istersen ürünü iade et. kargo parasına kadar geri alabiliyorsun.
3900 TL'ye elektro gitar aldım.
gitarın manyetiğinde sıkıntı çıktı, amfii'dedir sıkıntı dediler.
ortalığı bir birine kattım. aradım n11. müşteri hizmetlerini. ürünü geri gönderin dediler,
gönderdim. ertesi gün farklı ürün gönderdiler. bu seferde istediğim renk'te değildi.
bu sefer saydım ana avrat dayı teyze çocukları, ( espiri tabiki ) bağırınca kadın hemen üst birime aktardı. sanırım doğuş grubu yetkilisiydi,
hemen benden özür dileyip ertesi gün kargo ile değil, o firmanın kendi aracı ile istediğim ürünü gönderdip üstüne bana 125 TL'lik hediye gönderdiler. n11.com'da 125 TL lik istediğim katagoride ücretsiz bir şey alabiliyordum.

satıcı firmalarına karşı olası bir haksızlıkta ve yanlışta çok çingene olabiliyorum,
ki olmakta gerekiyor. olmazsak bizimle iddalaşiyorlar.

not; beni sinirlendiren n11.com gitar satıcısı mağazasının yetkilisiydi. adam biz doğru gönderdik, ürünü sen bozdun diyor.
ulan alalı 1 saat olmadı nasıl ben bozdum?

Üstat bende elektrik gitaristim, gitarın hayırlı olsun, marka modelini söylersen sevinirim ayrıca merak ettim.
N11, de ben K&N marka filtre aldim, bana çin malı bir filtre geldi 5 tl lik. İade ettim, n11 ide aradım dedim ki, bu aamın elinde bu ürün yoksa bu ilanı kaldırın. Aksi taktirde bir dolandırıcılığa yardım ediyorsunuz, ürünün görselindeki e belirtildiği marka model gelmiyor dedim. 1 sene oluyor nerdeyse hala ilan duruyor. Senin satın aldığın firma güzel ilgilenmiş seninle. Bu firmayla ben daha önce telefonbda görüştüm, küfür etmedikleri kalıyor birtek. Baya cahil insanlar ya anlatamam. Uğraşmaya değmez, sikayetvar sitesine yazdim bir sikayet ama.

Hocam hiç uğraşma. ben tartışmanın konusunu bilmem.
fakat raf ömrü diye bir şey varsa hemen 0850 333 0011 nolu numarayı arıyorsun.
durumu anlatıyorsun. anında destek. istersen ürünü iade et. kargo parasına kadar geri alabiliyorsun.
3900 TL'ye elektro gitar aldım.
gitarın manyetiğinde sıkıntı çıktı, amfii'dedir sıkıntı dediler.
ortalığı bir birine kattım. aradım n11. müşteri hizmetlerini. ürünü geri gönderin dediler,
gönderdim. ertesi gün farklı ürün gönderdiler. bu seferde istediğim renk'te değildi.
bu sefer saydım ana avrat dayı teyze çocukları, ( espiri tabiki ) bağırınca kadın hemen üst birime aktardı. sanırım doğuş grubu yetkilisiydi,
hemen benden özür dileyip ertesi gün kargo ile değil, o firmanın kendi aracı ile istediğim ürünü gönderdip üstüne bana 125 TL'lik hediye gönderdiler. n11.com'da 125 TL lik istediğim katagoride ücretsiz bir şey alabiliyordum.

satıcı firmalarına karşı olası bir haksızlıkta ve yanlışta çok çingene olabiliyorum,
ki olmakta gerekiyor. olmazsak bizimle iddalaşiyorlar.

not; beni sinirlendiren n11.com gitar satıcısı mağazasının yetkilisiydi. adam biz doğru gönderdik, ürünü sen bozdun diyor.
ulan alalı 1 saat olmadı nasıl ben bozdum?

175 i arayıp olayı anlatıyorsunuz size en güzel çözüm yöntemini gösteriyorlar.. Böyle sorunlar zaten aracıdan değil satıcıdan kaynaklı oluyor.. 1 hafta içinde aldığınız ürünü mutat yani alışılagelmiş şekilde kullansanız bile cayabiliyorsunuz.. Haklarınızı bilirseniz adamların g.tünden getirebilirsiniz.. Ben kazık yiyerek öğrendim siz yemeyin :cat:

Valla parayı geri yatırsın, adam gibi akü alıp takcam devam edecem. Kimseyle uğraşacak halim kalmadı. Verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar