Aksiyon kamerası Önerisi

Merhaba arkadaşlar,abilerim.
Youtube kanalım için aksiyon kamerası almak istiyorum aklımda olan Sj6 Legend ve Sj8 Air modelleri var fiyat olarak aynılar fakat özellik olarak çok anlamadığım için danışmak istedim.Ayrıyetten extra olarak hariçi mikrofon almaya gerek varmı gerek varsada öneride bulunurmusunuz.

https://www.hepsiburada.com/sjcam-sj7-star-4k-aksiyon-kamerasi-siyah-p-HBV000004VWAF?magaza=Emperor&wt_gl=cpc.nelk.outdoor-aksiyon-kamerasi.pla&gclid=Cj0KCQjw-tXlBRDWARIsAGYQAmfGCZZMwi5wOKDV2jioix9AaZunqR9qrqO5U0rFgAvaz4-kWIWTllsaAtgjEALw_wcB

bu fiyata çıkabiliyor musunuz?

merhaba,
bu ikisi arasında gördüğüm en belirgin farklar 6 nın 1000 mah pili 8 in 1200 mah (daha iyi batarya süresi) - 6 nın 4k24fps 8 in 4k60fps (daha iyi görüntü kalitesi),

gerisi de çokda önemli değil zaten.
Merhaba arkadaşlar,abilerim.
Youtube kanalım için aksiyon kamerası almak istiyorum aklımda olan Sj6 Legend ve Sj8 Air modelleri var fiyat olarak aynılar fakat özellik olarak çok anlamadığım için danışmak istedim.Ayrıyetten extra olarak hariçi mikrofon almaya gerek varmı gerek varsada öneride bulunurmusunuz.

Başlangıç olarak eken h9 kameraları tavsiye ederim. Birde onlara bakın derim. Harici mikrofon taktırmanız gerekir. Mikrofon takınca koruyucu muhafaza kabını kullanamıyorsunuz bilginiz olsun.

Çok para çok para :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

merhaba,
bu ikisi arasında gördüğüm en belirgin farklar 6 nın 1000 mah pili 8 in 1200 mah (daha iyi batarya süresi) - 6 nın 4k24fps 8 in 4k60fps (daha iyi görüntü kalitesi),

sj8 air alıyım ben o zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------

Başlangıç olarak eken h9 kameraları tavsiye ederim. Birde onlara bakın derim. Harici mikrofon taktırmanız gerekir. Mikrofon takınca koruyucu muhafaza kabını kullanamıyorsunuz bilginiz olsun.

yağmurlu havalarda ne yapıcaz o zaman :D

Youtube da görsel karşılaştırmaları var izle. Ucuz diye video kalitesi yetersiz kamera alırsan pek izleyen olacağını sanmıyorum boşa alma ozaman..:)

Alıntı einstein26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
merhaba,

sj8 air alıyım ben o zaman

ben sadece görebildiğim farkları belirttim, uzman değilim, ama ben olsam bende ikisinin arasında 8 i tercih ederdim eğerki dediğiniz gibi ikisinin arasında fiyat farkı yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar