Aksiyon Kamerası Önerisi Olanlar?

Arkadaşlar selamlar. Motorumda aksiyon kamerası kullanmak istiyorum fakat seçenek çok kafam inanılmaz karıştı. Malum markalara yaklaşılmıyor 15-20.000 TL fiyatları var. Daha uygun fiyatlı, memnun kaldığınız ve üzmeyecek kamera önerisi olan var mı?

ben 1 hafta araştırdım bu konuyu.youtubede çok video izledim.
sony ve gopro aşırı pahalı olduğundan onları pas geçtim.
sjcamin kusursuz bir modeli var onu aldım.gyro denen titreşim önleme özelliği ve 4k çekimi var.yaklaşık 10 tane aparatla geliyor.ben 3bine aldım 2 ay önce şuan 4300 olmuş kurdan dolayı tavsiye ederim.

ben bir adet yedek pil ve şarj makinası aldım kameraya ek olarak. 3000+300 ödemiştim.yedek pili ve şarj makinası ucuz.
1080p de 30 dakika çekim yaptım 1/4 pil gitti.sanırım 1080 de 1.5-2 saat arası çekim yapar 1 pil.
ssd gelmiyor kendiniz alıyorsunuz.
tavsiye üzerine kioxia 32gb ssd aldım.

türkiyede sadece tek sitede satılıyor distribitor teknostore.1 günde kargo 12 taksit

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

marka model sjcam sj5000x elite

gidip salak saçma çin mallarına para bayılmayın 2 el gopro hero 5-6-7 black bunlardan birini alın ama hero 6 larda kronik harici mikrofon sorunu var yüzde 80 ninde harici takılan adaptör çalışmıyor bende hero 6 var 5 sene oldu alalı hala sorunsuz kullanıyorum bende de mikrofon sorunu var harici kullanmam dersen sorun yok hemde type c ile şarj data aktarımı yapıldığı içinde saçma eski tip usb kablo arama erdi olmuyor altada kendi çektiğim videoyu ekledim tabi bu videoda ekstradan nd filtre var bir de ben titreşim engellemeyi kapatıyorum açıkken görüntüyü pek sevmiyorum herşey çok sabit kalıyor motor sürdüğün anlaşılmıyor

Dün Youtube üzerinden zorex ve lurcayı araştırdım. İnstagram da ''ridermedd'' adlı arkadaş çektiği videoları zorex'le çektiğini söylemiş. Ben pek beğenmedim ama fiyat performans gibi duruyor.

Motosikleti
QJ SRT800s
çinli markalara pek bulaşmayın, tecrübeyle sabit.

4k çekim diyor ama kalitesiz, donarak ilerliyor. omuz kemeri de denedim, aynaya da sabitledim fark etmedi. titreşimden kaynaklı görüntü çok kötü oluyor.

ucuz olmasına kanıp alıyoruz sonrasında daha fazla harcayıp kalitelisini almaya çalışıyoruz.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Bu iş ekenle sjcam ile olmaz malesef, boşuna bunlara para harcamayın.

Osmo action 3 alınabilecek en iyi f/p kamerası şu anda, gpro eski modellerini alırsanız yarım saatte bataryası biter

Motosikleti
DUKE 250
bende sjcam var, bimden 70 tl ye almıştım zamanında, hem motorda hem arabada hemde havuzda filan kullanırım diye,
bir kaç defa evde kurcaladım, sonrası halen rafta duruyor. görüntü kalitesi vs. gerçekten çok yetersiz.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Dji osmo action 4 var bende şuan gayet iyi. fiyatlarını bilmiyorum ama 5 cıktıgı icin ucuzlamıştır sanırım bakabilirsiniz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
4k adam akıllı videolar çekip paylaşmayacaksan hiçbi anlamı yok dji gopro falan almana benim gopronun şarjı 1 saat bile dayanmıyo

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
4k adam akıllı videolar çekip paylaşmayacaksan hiçbi anlamı yok dji gopro falan almana benim gopronun şarjı 1 saat bile dayanmıyo
GoPro çöp zaten batarya performansı da ayrı leş yıllardır aksiyon kamerası piyasasında tekel oldukları için apple gibi ufak tefek değişiklikler yapıp yıllarca millete yeni model diye kakaladılar ve buna hala devam ediyorlar. Şu anda piyasayı DJI domine ediyor ağır bir şekilde böyle giderse de hala onlar domine edecek gibi görünüyor ve bence hakkıdır da iyi oldu rekabet her zaman iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar