Akılsız Başın Cezasını Motor Çeker....

Dün şirket aracının anahtarı üzerimde kaldı...Üşene üşene gecenin 11.45 inde Nişantaşına uçtum...sabah 7 de yola çıkacaktı başka bir arkadaş...Neyse dedik rahat uyuduk...bu akşamda işyerinin anahtarları kalmış cepte...şimdi gördüm...zabah tayfa valla kapıda bekler...patronda gelince (bi anahtar onda var) tayfayı kapıda görünce beni haşlar...ben ufaktan topuklayım Nişantaşına...:p

motor var diye 07:59 da giriyom ofise...mesai 08:00 tahmin ettiğiniz gibi...saadet zinciri kopmasın alimallah...sonra valla beni 07:30 da dikerler ofise...:queen:hadi birazdan geliyom...gece alem sakat...trafikte ne tipler var görseni şaşarsınız...

Dün gece dönüşte Beşiktaşta kontrol vardı...benide aldılar...

"devremm hayrola"

deyince evrak ruhsat sormadan "devam et devre" dedi iyimi...:queen:

ya valla maynak adamım ben ya...:p

mete han abi ben diyorum sende var bişiler mit çi falan mısın yooosam?

Abi harbi alem adamsın haaa ben orda olsam yanından ayrılmam heralde :queen:polisede iyi gaz vermişsin haa... helal olsun:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nası yani fatih ürek nedemek anlamadım yav :pr:

devrem bende bi deniyeyim :p şansımı

ben geldimmm...dedikodumu yapmışlar hemen ya...ya en azından polis yakını kartım var...ordan yırtarız...

bendede asker yakini var birazda ordan yırtıyom hepsi memuryus nası olsa :D

bendede asker yakini var birazda ordan yırtıyom hepsi memuryus nası olsa :D

vallla o kart aslında Jandarmanın olduğu yerde bile geçmez...eğer subay astsubay değilsen askeri inzibat trafik herhangi bir hatayı affetmez...keser cezayı...ben Ankarada İnzibattım...T harfli miğferle malak gibi çok gezdim...

affetmezde biayandan öğrencisin ailen başka şehirde asker çocuğusun :queen: kötü bişi ama duygu sömürüsü

hangimiz................. :queen:

bide inzibattım diyo trafikçiydin senin inzibatlık bişeyin yoktuki sadece merkez komutanlığında yaşıyodun mesela ben istesem sana çarşıda kıllık yapardım ama sen bi bok yapamazdın muhaha

la siz asker arkadaşımısınız,haa şimdi anladım bazen mete abi sana nie dede diyo ,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar