AKILLI SAAT TAVSİYESİ

Merhabalar arkadaşlar pratik kullanımı ve hafifliği nedeniyle bir akıllı saat almak istiyorum.Aradığım özellik ise şunlar;gelen çağrıyı isim ve numara şeklinde göstersin alarm ve sportif özellikleri olsun bunların dışında pek bişey beklemiyorum.Kullanan arkadaşlar bana tavsiye de bulunursa çok memnun olurum.Herkese şeker tadında bayramlar dilerim.Tekeriniz düz bassın :)Konuyu yanlış yere açtıysam affola,forumda acemiyim de

Son düzenleme:
Cihazınız iphone ise apple watch'dan başka alternatif düşünme.En verimli kullanabileceğin akıllı saat o.Cihaz androidse aliexpreste birçok alternatif var lakin emin ol hiçbiri sağlam değil.Ayrıca birçoğunun fonksiyonları sim kartla çalıştığı için birsüre sonra imei kaydı isteyecektir.

Akilli saat ben pek tavsiye etmiyorum. Cunku sarj suresi cok kisa samsung apple gibi markalarin bir kademe daha iyi gidiyor sarji. Ama akilli bileklik dersen xiaomi mi bandlar cok iyi bir ayi asan sarj suresi var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En duzgun Android akilli saat Huawei watch. Fiyati bayagi indi. Yakinda piyasadan kalkabilir. Apple watch aksine ekrani surekli acik.

Motosiklette en sevdigim ozelligi ise kolumdan cikarip gidona takip navigasyon olarak kullanabilmem.

Ayni zamanda telefon yerine koldan da konusabiliyorsunuz. Kendine ait mikrofon ve hoparloru var. Sasirtici derecede iyi calisiyor.

Apple watch iyi güzelde fiyat olarak abartmışlar series 2 özellikle ipad parası nerdeyse..

https://www.youtube.com/watch?v=Z7OsNE0jkHQ linkteki ürünlere bir bakmanı öneririm fiyatı makul başarılı bir replika olmuş ios uyumuda var "kısıtlamalı olsa da alınır"

Ben Samsung gear v700 kullanıyorum, şu ilk çıkandan. Samsung marka akıllı saatte tüm aradığın özellikler var ama başka marka telefonlar ile sağlıklı çalışmıyor. Ben note 4 kullandığım için sorun olmuyor. Ayrıca şarjı 2 gün gidiyor.

Samsung telefonum varken gear s2 kullandım gayet de memnundum, iphone'a geçince apple watch seri 1 aldım, özellikle motorda çok işime yarıyor, tlf çalınca kolumu çevirip kimin aradığını görebiliyorum, ışıklarda durduğumda gelen whatsapp ve sms leri okuyabiliyorum.
Aşırı elzem bir alet değil ama teknolojik oyuncaklara meraklı biri iseniz kullanmak keyifli. Ayrıca çok hafif var mı yok mu anlamıyorsunuz bile.

Herkes haddini bilsin ben geldim. :bounce:
4MrzVL.jpg
[/url][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
No name urun almayin. Duzgun olanlari bile dogru duzgun calismiyor nerdeyse.

Apple watch'un en gicik tarafi simsiyah ekrani. Saate bakinca saati okuyabilmeliyim en azindan, kolumu saga sola hareket ettirmeden...

Galaxy Gear S2 kullandım. Gayet gereksiz özelliklere sahip. Almasan daha iyi olur.

Xiaomi Mi Band kullandım. Çok başarılı bir alet ama ekran çok küçük ve kayışda sorun var. Birkaç ay sonda kayış bozuldu ve cihaz kolumdan düşüp kayboldu.

Galaxy Gear Fit 2 kullanıyorum. 300 TL ye doğubankdan garantili olarak aldım. 1 ay oldu. 3 gün şarjı rahat gidiyor. Çok şık. Aradığın bütün özellikler var. Fiyat / Performans olarak çok çok memnunum. Tavsiye ediyorum.

Galaxy Gear S2 kullandım. Gayet gereksiz özelliklere sahip. Almasan daha iyi olur.

Xiaomi Mi Band kullandım. Çok başarılı bir alet ama ekran çok küçük ve kayışda sorun var. Birkaç ay sonda kayış bozuldu ve cihaz kolumdan düşüp kayboldu.

Galaxy Gear Fit 2 kullanıyorum. 300 TL ye doğubankdan garantili olarak aldım. 1 ay oldu. 3 gün şarjı rahat gidiyor. Çok şık. Aradığın bütün özellikler var. Fiyat / Performans olarak çok çok memnunum. Tavsiye ediyorum.

Çok uygun fiyata gelmiş benim de hoşuma gitmişti o saatler fakat bütçeden dolayı boynum bükük kalmıştı :cherry: Şimdilik xiaomi mi band 2 sipariş ettim akıllı bilekliğe döndüm yani,uzun şarj süresi beni cezbetti ve de motorsiklet sürerken gelen aramaları görmek istiyordum.İntercoma sıcak bakmıyorum,konuşma yaparken değil de müzik dinlerken kendimi kaybedeceğimden tedirginim.Yine de teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------

Şimdilik özel kuvvetlere fln başvurmayı düşünmüyorum :D Arazi dostu bi cihaza benziyor fiyatı da cihaz gibi güzel.Hayırlı olsun güle güle kullanın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar